2777
2789
عنوان

مراقبت های بعد از عمل کلیه

586 بازدید | 6 پست

سلام دوستان گلم من ده روزه کلیه سمت راستم و عمل کردم ی توده ی خوش خیم سایز 12سانت درآوردم کسی میدونه تا چقد اذیتم چقد دیگ باید مراقبت داشته باشم 🤕🤕🤕

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] 

سلام عزیزم،شما نوشته بودی توده برداشتی،الان اوکی؟سخت بود؟دکترت کی بود؟من یه توده ۱۰ سانتی،۲۵۰ سی سی روی کلیم دارم،دکترم گفت کلیه برداریم.میخوام ببینم میشه فقط توده برداشت؟

سلام عزیزم،شما نوشته بودی توده برداشتی،الان اوکی؟سخت بود؟دکترت کی بود؟من یه توده ۱۰ سانتی،۲۵۰ سی سی ...

سلام عزیزم خوبی کن من بعد این عمل مجدد توده ام عود کرد و الان ی ده ماهی میشه کلیه ام م برداشتم شما چن سالتونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  بار اول ک توده برداشتم دکتر محسن وریانی تهران بود

سری دوم بیمارستان بقیه اله دکتر حیدری کلیه امو برداشتم

سلام عزیزم شما کلیه رو کامل برداشتین؟؟

الان مشکلی براتون پیش نیومده ؟

مراقبت ها و توصیه هاتون چیه خواهش میکنم جواب بدین یکی از عزیزام همینطوره خیلی نگرانم 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

سلام عزیزم شما کلیه رو کامل برداشتین؟؟ الان مشکلی براتون پیش نیومده ؟ مراقبت ها و توصیه هاتون چیه ...

سلام گلم بله‌کامل برداشتم مراقبت ک نمک کمتر بخورم اب زیاد بخورم گوشت و مرغ خیلی محدود ولی بیشترین تاکید آب زیاد ونمک کم

سلام گلم بله‌کامل برداشتم مراقبت ک نمک کمتر بخورم اب زیاد بخورم گوشت و مرغ خیلی محدود ولی بیشترین تا ...

آهان ممنون که جواب دادی خیلی نگران بودم پدرم عمل کردن انشالله همیشه همیشه سالم و تندرست باشی

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞