سلام دوستان من زیاد اینجا نمیام گاهی اوقات برای سرگرم شدن فقط ولی یک موضوعی اینجا بود به شدت ناراحتم کرد و اون اینکه تو یکی از تاپیکها یک نفر کامنت گذاشته بود که اره بچه های طلاق مشکل دارن و عقده این و خانمهای مطلقه تو جامعه با دید خوبی بهشون نگاه نمیشه و…خیلی از حرف این به اصطلاح خانم ناراحت شدم من خودم بچه طلاق هستم و تحصیلکرده هستم هیچوقت کمبود چیزیو نداشتم و از خیلی از ادمایی که دور و بر من هستن فهمیده تر و کم عقده تر هستم و کلی آدم هم دیدم که تو تنش خانوادگی بزرگ شدن و به شدتتتت عقده ای بودن! یعنی این خانم هم به من و امثال من توهین کردن هم مادرم ، فقط خواستم بگم اگر یه سری از آدما هنوز دارنتو قرن ۱۶ زندگی میکنن و سطح پایین هستن یا ادم اینجوری دور برشون دیدن نباید جمع ببندن و دل کسی رو بشکنن! در اون صورت مخاطب هم میتونه جواب دندون شکن بهشون بده .موافقین؟الان تو اینجور زمونه دیگه به این آدما با دیده تحقیر نگاه میشه نه به خانمایی که طلاق گرفتن یا بچه های طلاق;)
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
البته منم زیاد از این حرفا شنیدم قبلا ناراحت میشدم ولی الان حسی بهم دست نمیده شعورشون در همین حده دیگه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
عزیزم اینجا ۷۰ درصد ضد زن با افکار مامان بزرگ گونه دارن شما جدی نگیر 😁
ژون ژون
همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده
خب ببین چون نصف خانم های اینجا عملا وابسته به مرد هستن و دستشون جلوی شوهر درازه و پدراشونم براشون ارزش قائل نیستن و حمایت نمیکنن؛ زن هایی که طلاق گرفتن رو خطر جدی برای خودشون میدونن و فکر میکنن ممکنه این خانم ها اوارشون کنه
من هم فرزند طلاق هستم ارشدفلسفه دارم چهارسال روان خوندم دوفرزندهم دارم. ایرانی دورازجون افرادمتفکر دقت نمی کنند مگه ندیدی چطور چون پسردارندیادشون میره خودشون دختر به دنیاآمدند احترام به جنس خودراازیادمی برند؟؟دائم بحث جنسیتی درسایت دارندمتاسفانه درحالیکه هردوجنس نوروبرکتند.متاسفانه عادت به کم انصافی داریم.