2821
2789

سلام دوستان من زیاد اینجا نمیام گاهی اوقات برای سرگرم شدن فقط ولی یک موضوعی اینجا بود به شدت ناراحتم کرد و اون اینکه تو یکی از تاپیکها یک نفر کامنت گذاشته بود که اره بچه های طلاق مشکل دارن و عقده این و خانم‌های مطلقه تو جامعه با دید خوبی بهشون نگاه نمیشه و…خیلی از حرف این به اصطلاح خانم ناراحت شدم من خودم بچه طلاق هستم و تحصیلکرده هستم هیچوقت کمبود چیزیو نداشتم و از خیلی از ادمایی که دور و بر من هستن فهمیده تر و کم عقده تر هستم و کلی آدم هم دیدم که تو تنش خانوادگی بزرگ شدن و به شدتتتت عقده ای بودن! یعنی این خانم هم به من و امثال من توهین کردن هم مادرم ، فقط خواستم بگم اگر یه سری از آدما هنوز دارن‌تو قرن ۱۶ زندگی می‌کنن و سطح پایین هستن یا ادم اینجوری دور برشون دیدن نباید جمع ببندن و دل کسی رو بشکنن! در اون صورت مخاطب هم میتونه جواب دندون شکن بهشون بده .موافقین؟الان تو اینجور زمونه دیگه به این آدما با دیده تحقیر نگاه میشه نه به خانمایی که طلاق گرفتن یا بچه های طلاق;)

چ مریضی بوده

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

عزیزم اینجا ۷۰ درصد ضد زن با افکار مامان بزرگ گونه دارن شما جدی نگیر 😁

امثال اینا فقط توی نی نی سایت میتونن صحبت کنن و توی دنیای واقعی و اجتماع بهشون بها داده نمیشه خداروشکر ،پس مجبورن اینجا دُر و گوهر بریزن

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوه خورده هر کی گفته😂😂

البته منم زیاد از این حرفا شنیدم قبلا ناراحت میشدم ولی الان حسی بهم دست نمیده شعورشون در همین حده دیگه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم اینجا ۷۰ درصد ضد زن با افکار مامان بزرگ گونه دارن شما جدی نگیر 😁

ژون ژون   

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

آره منم بودم تو اون تاپیک و دفاع کردم👌🏻👌🏻

الکی خودتو ناراحت نکن کسی ک عقیدش اینه بچه طلاق عقده ایه ولی بچه دو ساله که سر هیچی کتک میخوره باعث میشه لوس بار نیاد معلومه دو کلاس سواد نداره 

بزرگترین دشمن زنان، زنان احمق هستند🕊️

خب ببین چون نصف خانم های اینجا عملا وابسته به مرد هستن و دستشون جلوی شوهر درازه و پدراشونم براشون ارزش قائل نیستن و حمایت نمیکنن؛ زن هایی که طلاق گرفتن رو خطر جدی برای خودشون میدونن و فکر میکنن ممکنه این خانم ها اوارشون کنه

چی بگم که سکوت بهتره...

منم بچه طلاق هستم. والا هیچوقت عقده چیزی به دلم نبود اتفاقا خیلی هم سالم تر و درست تر از بعضی اطرافیانم زندگی کردم که پدرو مادر هر دو بالاسرشون بودن 

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗

من هم فرزند طلاق هستم ارشدفلسفه دارم چهارسال روان خوندم دوفرزندهم دارم. ایرانی دورازجون افرادمتفکر دقت نمی کنند مگه ندیدی چطور چون پسردارندیادشون میره خودشون دختر به دنیاآمدند احترام به جنس خودراازیادمی برند؟؟دائم بحث جنسیتی درسایت دارندمتاسفانه درحالیکه هردوجنس نوروبرکتند.متاسفانه عادت به کم انصافی داریم.

ازینجور آدمای کوته فکر هنوزم پیدا میشن. من فقط میتونم بگم زندگی تو شرایطی که خودمون داشتیم رو براشون آرزو میکنم تا بفهمن نباید کسی رو قضاوت کنن. 

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
گوه خورده هر کی گفته😂😂 البته منم زیاد از این حرفا شنیدم قبلا ناراحت میشدم ولی الان حسی بهم دست نم ...

میگفت تو جامعه با تحقیر بهشون نگاه میشه 😂😂😂😂

2825
2823
2791
2779
2792