چکار کنیم که از چشم زخم در امان باشیم؟! آدم حسود و چشم شور اطرافمون زیاد هست و من خیلی نگرانم بالاخره یه چیزایی هست تو زندگی که نمیشه پنهان کرد یا دروغ گفت، مثلا بارها گفتن خوشبحالت همسرت خوبه، یا وقتی ماشین برام خرید من نمیخواستم بجز خانوادم به کسی بگم اما خود به خود فامیل هم فهمیدن یکیشون گفت خوشبحالت و یه خورده غر زد از زندگیش، دقیقآ یه ساعت بعدش رفتم بیرون با ماشینم تصادف کردم که البته به خیر گذشت، ولی واقعا نگرانم، خدا خودشم توی قرآن از چشم زخم گفته، چکار کنیم که ازش در امان باشبم، من تا جایی که بتونم از خوشی هام نمیگم ولی خب همه میدونن رابطه منو همسرم خوبه و بعضیا حسادت میکنن یا بالاخره میان خونمون و وضع مالی رو میبینن هربار کسی میاد بعدش حتما صدقه میدم، میترسم یه وقت رابطه ام با همسرمم خراب بشه انقد که تو فامیل از ما حرف میزنن چون منو همسرم یجورایی تو فامیل به لیلی ومجنون معروفیم. بنظرتون هر روز آیه الکرسی و چهاز قل بخونم کافیه؟
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
منم اعتقاد دارم و خیلی در معرضش هستیم هم خودم هم نامزدم
همه چیمون تو دهنه مردمه از کارمون، درس خوندن و چهره و...
اتفاقا همین دو شب پیش خسارت دادیم 😐🤦🏻♀️
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋