چکار کنیم که از چشم زخم در امان باشیم؟! آدم حسود و چشم شور اطرافمون زیاد هست و من خیلی نگرانم بالاخره یه چیزایی هست تو زندگی که نمیشه پنهان کرد یا دروغ گفت، مثلا بارها گفتن خوشبحالت همسرت خوبه، یا وقتی ماشین برام خرید من نمیخواستم بجز خانوادم به کسی بگم اما خود به خود فامیل هم فهمیدن یکیشون گفت خوشبحالت و یه خورده غر زد از زندگیش، دقیقآ یه ساعت بعدش رفتم بیرون با ماشینم تصادف کردم که البته به خیر گذشت، ولی واقعا نگرانم، خدا خودشم توی قرآن از چشم زخم گفته، چکار کنیم که ازش در امان باشبم، من تا جایی که بتونم از خوشی هام نمیگم ولی خب همه میدونن رابطه منو همسرم خوبه و بعضیا حسادت میکنن یا بالاخره میان خونمون و وضع مالی رو میبینن هربار کسی میاد بعدش حتما صدقه میدم، میترسم یه وقت رابطه ام با همسرمم خراب بشه انقد که تو فامیل از ما حرف میزنن چون منو همسرم یجورایی تو فامیل به لیلی ومجنون معروفیم. بنظرتون هر روز آیه الکرسی و چهاز قل بخونم کافیه؟
اخه اون لحظه ادم یادش میره یا مشغول حرف زدن با طرف میشه فرصت نمیشه فورا سوره بخونیم ولی هر روز ایه ا ...
ما خیلی خیلی با همسرم صدقه میدیم یعنی خدا یه جاهایی بهمون رحم کرده به شوهرم میگم بخاطر دل بزرگته چون خیلی کمک میکنه به فقیرا خیلی دست به خیره ولی حسودو دشمنش وحشتناک زیاده نباید یادت بره همیشه بترس من همیشه میخونم و اینکه اسفند هم خیلی خوبه دود کن
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
اره متاسفانه خودمم خ تو چشمم حتی اینو دعانویس هم گفت بهم
خداشاهده یه ادمایی هستن که من میترسم از اینکه ببینمشون خداروشکر نمیبینم یه خانواده بودن به حدی چشمشون شور بود معروف بودن توی مردم پسرشون وضعیت مالی خوب یه زن خشکل و دوتا پسر داشت اینا از پسزشون هی تعریف میکردن یهو پسره بیچاره تصادف کرد مرد همه میگفتن چشم خودشون پسرشونو از بین برد
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
الان که این امضام رو مینویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و بهشدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که میدونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر میکنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمیشم و میدونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆