2777
2789
عنوان

به چشم زخم اعتقاد دارین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 57 پست
صدقه بده همیشهمیتونی حرز امام جواد رونویسی با بازوبند بزنی به بازوی دست راست خودت وهمسرت ببینن فقط ب ...

به بازو سخت نیست ؟

مامانم نوشته گذاشتم تو کیفمون

به جایِ انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زَبونِ آدمِ زَبون نَفَهم را یاد بِگیرید دُرسته سَخت تره ولی این روزا کاربُردی تَره✌  
واقعا خیلی حس بدیه ماهم تو چشمیم، همش نگرانم و استرس دارم

صدقه کافی نیست مثلا ماشین می‌گیرین قربانی انجام بده و گوشتشو پخش کن بین کسایی که میبینن شما و زندگیتونو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم منم دقیقااا عین توام من حرز امام جواد بستم به بازوم  و تا حد امکانم سعی میکنم از زندگیم نگم ...

ممنون عزیزم درمورد حرز شنیده بودم، پس حرز امام جواد واقعا خوبه؟ اگه وضو نداشته باشیم یا ببخشید دسشویی میریم باید به بازومون نباشه؟

عزیزم  حرز إمام جواد از این جاهایی که کتاب های دعا میفروشن بخریم معتبره؟؟

حرز امام جواد یه سری اداب داره اینکه مثلا باید کاغذی ک توش نوشته میشه تولید مسلمان باشه تو پوست چرمی گذاشاه بشه و نماز مخصوص داره وحرز دست نویس باشه

اگه طرف انسان شریفی باشه و تو دعاهاش این نکته ها رعایت شده باشه بله معتبره مشکلی نراره

خدایا خودت مراقب عزیز ترینم همسر مهربونم باش❤🙏
اره متاسفانه خودمم خ تو چشمم حتی اینو دعانویس هم گفت بهم

اینو منم شنیدم برا همین خیلی میترسم بیشتر واسه همسرم چون شغل وموقعیت خوبی داره اخلاق وچهره هم همینطور، کلا خیلی تو چشمه واقعا نگرانشم همیشه😢

ممنون عزیزم درمورد حرز شنیده بودم، پس حرز امام جواد واقعا خوبه؟ اگه وضو نداشته باشیم یا ببخشید دسشوی ...

اره عالیه

منکه در همه حالت دارمش نشنیدم مشکلی داشته باشه

خدایا خودت مراقب عزیز ترینم همسر مهربونم باش❤🙏
اخه اون لحظه ادم یادش میره یا مشغول حرف زدن با طرف میشه فرصت نمیشه فورا سوره بخونیم ولی هر روز ایه ا ...

ما خیلی خیلی با همسرم صدقه میدیم یعنی خدا یه جاهایی بهمون رحم کرده به شوهرم میگم بخاطر دل بزرگته چون خیلی کمک میکنه به فقیرا خیلی دست به خیره ولی حسودو دشمنش وحشتناک زیاده نباید یادت بره همیشه بترس  من همیشه میخونم  و اینکه اسفند هم خیلی خوبه دود کن 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
صدقه بده همیشهمیتونی حرز امام جواد رونویسی با بازوبند بزنی به بازوی دست راست خودت وهمسرت ببینن فقط ب ...

عزیزم به بازو باشه باید موقع دسشویی رفتن دربیاریم یا اگه وضو نداشته باشیم چطور ایرادی ندازه؟!

صدقه کافی نیست مثلا ماشین می‌گیرین قربانی انجام بده و گوشتشو پخش کن بین کسایی که میبینن شما و ز ...

البته صدقه که میگم منظورم پولی که تو صندوق میندازیم نیست ما همیشه تا جایی که در توانمون باشه به فقرا کمک میکنیم مخصوصا پخش غذا و...

اره متاسفانه خودمم خ تو چشمم حتی اینو دعانویس هم گفت بهم

خداشاهده یه ادمایی هستن که من میترسم از اینکه ببینمشون خداروشکر نمیبینم یه خانواده بودن به حدی چشمشون شور بود معروف بودن توی مردم پسرشون وضعیت مالی خوب یه زن خشکل و دوتا پسر داشت اینا از پسزشون هی تعریف میکردن یهو پسره بیچاره تصادف کرد مرد همه میگفتن چشم خودشون پسرشونو از بین برد 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
ما خیلی خیلی با همسرم صدقه میدیم یعنی خدا یه جاهایی بهمون رحم کرده به شوهرم میگم بخاطر دل بزرگته چون ...

ماهم صدقه زیاد میدیم ولی خب بازم میترسم، اینجا گفتن حرز امام جواد خوبه به بازو ببندیم

نمیدونم

فکرکنم اعتقادی ندارم

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆