2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چایی سبز بخور

قاووت گل محمدی بخور

گل مخمدی دم کن بخور

برگ سنا دم کن بخور 

خودتو یکم چرب کن

شیاف هم بزاری برای اینجور مواقع خوبه

پودر فک میکنم پیدرولاکس هم با اب قاطی کنی بخوری خوبه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

برگ سنا از عطاری بگیر پودر کن به اندازه یه قاشق چایی خوری دم کن بخور روزی دو بار این کار رو در روز بکنی هیچوقت یبوست نمیگیری 

برای بعضی ها یه قاشق روغن زیتون صبح قبل ناشتا و یه قاشق قبل خواب بخور یه لیوان آب ولرم هم روش بخوز

شیاف بزن تا این انسداد رفع بشه بیاد بیرون بعد برگ سنا بخور با دو تا دستت کمک کن که دربیاد ببخشید واضح توضیح میدم اطراف سوراخ مقعدت رو با انگشت دو دست بگیر و وقتی میخواد بیاد همزمان فشار بده به سمت داخل 

نمیدونم متوجه شدی چجور یا نه

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...

فعلا چند روز برنج نخور.بدتر میکنه.نان سبوسدار بگیر بخور.صب ناشتا سیب زرد شیرین بخور.نان و پنیر و کره و مربا نخور

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
باشه باشه میخورم فقط میخوام زیاد بهم زور نیاد هنگام دفع چون شقاق دارم دوباره اگه باز شه بدبختم

الهی 

میخوای کسی رو بهت  معرفی کنم تا ازش کمک بگیری؟

من خودم کم کاري تیروئید مو پیشش درمان کردم‌

مامانمم مث شما بود اونم خوب شد 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

لاکسی ژل بخور. به مقعدت وازلین بزن. تحرک بیشتر داشته باش. سبک غذات رو عوض کن . صبحا ناشتا آبگرم بخور

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

هربار مثل حالا دفع نداشتی گیر کرده بود زور نزن که پارگی پیدا کنی دردش خیلی بده من سرم اومده شیاف گلیسیرین بزرگسالان بذار برای دفع بعدش هم از پماد انتی فیشر و آنتی هموروئید استفاده کن که زخم نشه. بعدم مصرف لبنیات مخصوصا ماست چکیده برنج سفید خالی یا کلا حجم بالای غذا یه دفعه رو کم کن نشاسته سیب زمینی ابپز اینارو یه مدت نخور. انجیر خیس کن هر صبح چندتا انجیر یه دوتا قلوپ هم ابش بخور اسفناج برگه زرد الو خاک شیر دمنوش گلاب و بارهنگ شلغم و سبزی و فلفل دلمه همراه غذا خیلی بهت کمک میکنه

الهی  میخوای کسی رو بهت  معرفی کنم تا ازش کمک بگیری؟ من خودم کم کاري تیروئید مو پیشش درم ...

میشه به منم معرفی کنی خانوم.🙏🏻..منم مشکل کم کاری دارم ریزش موهای شدید دارم و مادرمم مشکل شقاق داره متاسفانه

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖