2777
2789

سلام خانمها و دخترا.

من خانم  متاهل هستم خیلی صورتم کک و مک داره الان احساس میکنم تبدیل به لک هم شده.

دکتر پوست رفتم چند سال پیش برام لیزر کرد ولی باید خیلی مراقبت کنم و ضدآفتاب میزدم برگشت دوباره رفتم پارسال پیش دکتر داخلی و پوست یه کرم دست ساختنی داد از داروخانه گرفتم خیلی خوب شد تا میزدم باید آخر شب میزدم نور هم اصلا نباید باشه و صلح میشستم ولی یه مدت زدم دیگه نزدم دوباره برگشت بیشتر هم شده و مثل لک . چیکار کنم خسته شدم دیگه حتما باید کرم بزنم ولی باز هم از زیر کرم مشخص هست به خصوص روی بینی و گونه هام زیادن. هرکسی  هر راهی امتحان کرده و جواب گرفته و حتی از اون راهها جواب نگرفته رو بگه که من انجام ندم. ممنونم تورو خدا کمک کنید . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کرم ها وحشتناک می‌کنه پوست رو بعد از اینکه دیگه استفاده نشه. خودتم استفاده نکن. از من گفتن به شم ...

من حدود یکساله استفاده میکنم و پوستم بینهایت عالیه 

خواهش میکنم تهمت نزنید من نه کرم فروشم نه قصدم تبلیغ بود توی سایت همه بنده رو میشناسن

ببخشیدینی رفتی لیزرواینام پاک نشدمنم بی خیالشون بشم پس هیچ راهی نداره؟

لیزر که بری باید مدام ضدآفتاب بزنی برای ما که مستعد کک و مک هستیم باید توی روز هم بزنیم که خیلی سخته برای من به شخصه