2777
2789

از ناراحتی خوابم نمیبره 

یچیز بگید فقط دلم اروم شه 

امشب مهمون داشتم.

بچه مهمون که ۱۹ ماهشه و پسر موهای دخترمو که دوسال و نیمشه خیلی کشید.دخترم هربار به شدت گریه میفتاد 

منم چیزی نگفتم به سیاق اینکه مهمانن.

دفعه اخری موهای ذخترمو کشید.سر دخترم خم شد رو پاهاش.نگو غش کرد 

منم نفهمیدم فک کردم مننظره باباش و عموش و مامان پسره موهاشو جدا کنن 

من احمق مغزم قفل کرده بود فقط نظاره گر بودم 

یهو شوهرم گفت بیا بچرو اروم کن 

سرشو  که اورد بالا قلبم اومد تو دهنم.دیدم بچم غش کرده و دهنش بازه و صورتش کبود چه نفسش بالا نمیاد

الانم که دارم میگم گریم گرفته.۳۰ ثانیه تو اون حالت بود ومن خر نفهمیدم.همش قیافش جلو چشمامه.

من نتونستم از بچم دفاع کنم😔

دلم داره میترکه

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

موهای بچتو میکشید و تو هیچی نمیگفتی چون مهمونه؟ 

عجب عجب چی بگم  که دلت نشکنه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو هی گذاشتی جلو بچه مهمون که موهاشو بکشه؟؟؟؟باید هرجا میرفتی با خودت میبردی،یا میسپردی به باباش یا فرد مطممن....اعصابمو خورد کردی 😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

شاید بچت بغض کرده از اینکه پدر مادرش حامیش نیستن اون بغض باعث شده نتونه نفس بکشه.به نظرم هیچکس به اندازه عزیزای ادم اهمیت ندارن چه مهمون باشن   چه هر چی.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

موهای بچتو میکشید و تو هیچی نمیگفتی چون مهمونه؟  عجب عجب چی بگم  که دلت نشکنه

شوهرم بار اخری داد زد فلانی جلو بچتو بگیر دیگه

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

ای بابا خودتو اذیت نکن اونا هردو بچه بودن تو تقصیری نداری... اونموقع خودتو سرزنش کن که یه بزرگتر اذیتش کنه و کاری نکنی

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

واقعا برات متاسفم  من بودم همون بار اول میتوپیدم بهش چون اصن تحمل ندارم کسی بچمو اذیت کنه

اره من خیلی احمق بازی دراوردم

اوف🤦🏻‍♀️حالم بد شد

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
آخی عزیزم دخترت الان حالش چطوره؟

الان خوابه بغل خودم