2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا از من ک بدتر نیسی منم وسواس شدید دارم همش طی دستمال دسته دیگ کمر درد گرفتم خیلی ببخشید دستشویی میرم از زانو تا پایین باید اب یگیرم هر مهمونی میاد اصلا دوس ندارم بره دست شویی ما وقتیم میره بد رفتنش ی ساعت فقط دستشویی رو می شورم با این ک تمیزه همه میگن دیونه ای😟😟

منم همینجوریم تاپیک قبلیت چیه پیداش نکردم بیا یه تاپیک بزن باهم صحبت کنیم من که افکارم خیلی آزاردهنده هست برام همه چی برام نجس هست دسشویی میرم داغونم پریود میشم افتضاحه حالم خیلی گریه میکنم ولی این افکار فقط مدت کوتاهی راحتم میزارن بعدش برمیگردن تازه من خیلی بهتر شدم ولی یهو این افکار برام برمیگردن

فک‌میکنم همه جا نجسه و همه چیو چند بار میشورم‌اخرم به دلم‌نیست 

من ک دوتا بچه کوچیک اصلا ب هیچ جای خونه اعتبار نمبدم چن بار خواستم نماز بخونم اینقد حس نجسی دارم ک نمیتونم نماز بخونم.ولی چ میشه کرد تو این شرایط ک نمیشه همش بشوری بسابی وسواس ندارم خداروشکر

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
وا از من ک بدتر نیسی منم وسواس شدید دارم همش طی دستمال دسته دیگ کمر درد گرفتم خیلی ببخشید دستشویی می ...

سلام عزیزم، اگه فکر میکنین وسواس به شستوشو دارین، میتونین به چندتا سوال دربارش پاسخ بدین؟

من دانشجوام و خیلی به کمکتون احتیاج دارم     

آخرش یه قرعه کشی نقدی هم داره    

https://survey.porsline.ir/s/B960dqm