منم تامین اجتماعی ساده هستم و برای بارداری میخوام بیمه کنم خودم رو ،، لطفا معرفی کنید چیکار کنم؟ لا ...
من کلی دنبالش گشتم عزیزم به بیمه تکمیلی تعاون رسیدم که همه چیش خوبه البته طرح والا بهترینه برای بارداری میتونیم به سایت بیمیتو برید و بیمه هارو ببینید و مقایسه کنید ولی من ملا بیمه تامین اجتماعی ندارم
ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم. ببخشید شما ب نتیجه رسیدی کدوم بهتره؟ منم دقیقا تو موقعیت شمام. دوستم از سامان راحت پولو ...
سلام عزیزم من نکردم بیمه آخه میگم هم باید خودت و هم همسرت باهم بیمه بشید که میشه 6 ملیون و نیم منم نکردم گفتم حامله هم بشم همون 6 ملیون میدم زایمان ولی اگه شما میخوای اقدام کنی تعاون بهتره به نظرم
ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
سلام عزیزم من نکردم بیمه آخه میگم هم باید خودت و هم همسرت باهم بیمه بشید که میشه 6 ملیون و نیم منم ن ...
ممنون عزیزم. من سایت ازکی رو نگاه کردم تعاون طرح والا فک کنم ۵ و خورده ای بود. جدیدا هم بیمه دی یه بیمه تکمیلی انفرادی آورده هزینه اش کمه. ی بررسی کن ببین شاید اون خوب باشه. من ک فعلا مجبورم مادر شدنم رو عقب بندازم😔