2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی تعاون با سامان؟؟

4021 بازدید | 9 پست

سلام اینجا کسی هس که از این دو نوع بیمه استفاده کرده باشه؟؟ مشاور بیمه داریم؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

منم تامین اجتماعی ساده هستم و برای بارداری میخوام بیمه کنم خودم رو ،، لطفا معرفی کنید چیکار کنم؟

لایک لطفت

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
منم تامین اجتماعی ساده هستم و برای بارداری میخوام بیمه کنم خودم رو ،، لطفا معرفی کنید چیکار کنم؟ لا ...

من کلی دنبالش گشتم عزیزم به بیمه تکمیلی تعاون رسیدم که همه چیش خوبه البته طرح والا بهترینه برای بارداری میتونیم به سایت بیمیتو برید و بیمه هارو ببینید و مقایسه کنید ولی من ملا بیمه تامین اجتماعی ندارم 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تامین اجتماعی ساده هستم و برای بارداری میخوام بیمه کنم خودم رو ،، لطفا معرفی کنید چیکار کنم؟ لا ...

میتونی بیمه سامان طرح عقیق روهم انتخاب کنید ولی تعاون برا زایمان 7 ملیون میده فقط نباید حامله باشی ینی اول باید بیمه کنید بعد حامله شید

میتونی بیمه سامان طرح عقیق روهم انتخاب کنید ولی تعاون برا زایمان 7 ملیون میده فقط نباید حامله باشی ی ...

سلام عزیزم. ببخشید شما ب نتیجه رسیدی کدوم بهتره؟ منم دقیقا تو موقعیت شمام. دوستم از سامان راحت پولو گرفته بعد زایمانش ولی تعاون کسی رو ندارم بپرسم

سلام عزیزم. ببخشید شما ب نتیجه رسیدی کدوم بهتره؟ منم دقیقا تو موقعیت شمام. دوستم از سامان راحت پولو ...

سلام عزیزم من نکردم بیمه آخه میگم هم باید خودت و هم همسرت باهم بیمه بشید که میشه 6 ملیون و نیم منم نکردم گفتم حامله هم بشم همون 6 ملیون میدم زایمان ولی اگه شما میخوای اقدام کنی تعاون بهتره به نظرم

سلام عزیزم من نکردم بیمه آخه میگم هم باید خودت و هم همسرت باهم بیمه بشید که میشه 6 ملیون و نیم منم ن ...

ممنون عزیزم. من سایت ازکی رو نگاه کردم تعاون طرح والا فک کنم ۵ و خورده ای بود. جدیدا هم بیمه دی یه بیمه تکمیلی انفرادی آورده هزینه اش کمه. ی بررسی کن ببین شاید اون خوب باشه. من ک فعلا مجبورم مادر شدنم رو عقب بندازم😔