2777
2789
عنوان

شوهرم ازم راضی نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 59 پست
خودت نمیتونی ی کاری راه بندازی در آمد جدا داشته باشی هنری چیزی بلد نیستی

ن متاستفانه منتظرم کرونای لعنتی گورشوگم کنه پسرموبزارم مهدبرم سرکارلعنت ب کرونالعنت😔

خدایا!من یاغی نیستم✋
جدی یعنی ۴۰روزانجامش بدم یای بارانحام بدم ۴۰روزبدمش بخوره؟

ببین فرقی نمی کنه ، مهم اینه از اون آب که این دعا توشه چهل روز بخوره 

حالا می خوای هر روز درست کن یا ی بار درست کن هر روز ی مقدارش رو بده 

من تو این سایت خیلیا رو دیدم که نتیجه گرفتن

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم کارش اشتباهه باید چیزایی که احتیاج داری واقعا-بگیره ولی این چیزی نیست که بخوای باهاش لج بازی کن ...

این کارتنهادستاویزمه ن محبت ن دعوان قهرن هیچی اثرنکردهیچی

خدایا!من یاغی نیستم✋
مثلا غذا اینا  اما باور کن راهش این نیست راهش اینه شما سیاست رفتاری و کلامی داشته باشی& ...

روغذاخیلی حساس بدترازرابطه اونونمیتونم،میدونی شوهرم بچه ننه س پیش مادرشوهرم زندکی میکنیم مادرش خیلی روش نفودداره ولی نن قدرتشوندارم شوهرم فقط مادرشوقبول داره توهمه چیزتلاش کردم ب بن بست خوردم 

خدایا!من یاغی نیستم✋
روغذاخیلی حساس بدترازرابطه اونونمیتونم،میدونی شوهرم بچه ننه س پیش مادرشوهرم زندکی میکنیم مادرش خیلی ...

اون آب متبرک رو گفتم درست کن بده بخوره 

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍
خب دیگه لج و لجبازی شده اگه پول نمیده اجازه کار هم بهت نمیده مستقیم خواستت رو بگو بخره یکم پا فشاری ...

اونقدغرورموشکوندم له کردم داره نمیده این دردبدتره بدتر

خدایا!من یاغی نیستم✋