2777
2789
عنوان

شوهرم ازم راضی نیس

1090 بازدید | 59 پست

سلام

منووشوهرم اخیراخیلی باهم بحث داشتیم وقهرهای طولانی وسرسنگین بودیم شوهرم کلاخسیس وبهم پول نمیده ازطرفی گوشیمم خراب میگم بخرنمیخره میگ ندارم ولی داره منم دلخورم ونمیزارم نزدیکم بشه ر ا ب ط ه حالاامشب گفت ازت راضی نیستم اون دنیاازت نمیگذرم بایدرضایت شوهرباشه منوب گناه میندازی،منم اصلاحالم خوب نیس چراب خواسته های من ارزش قائل نیس ولی خودش انتظارداره نمیدونم واقعاچیکارکنم حق باکیه؟لطفاراهنماییم کنید

خدایا!من یاغی نیستم✋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خییییلی خییییلی کارت زشته. 

نباید این حقو ازش بگیری. 

به گناه بیفته اون دنیا تو باید جواب بدی. 

ببخشید خیلی هم منت سرت گذاشته سراغ کس دیگه نرفته. 

فردا خدایی نکرده اگر بهت خیانت کرد فقط خودتو سرزنش کن 

عزیزم کارت خیلی خیلی اشتباهه ،، اینکه به درخواست شوهرت رد میدی به عواقبش هم فکر کن 

اصلا رابطه رو با چیز دیگه ای قاطی نکنید

برا خرید و گوشی اینا هم یکم سیاست داشته باش با مهربونی بخواه و ..

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

دو تا ادم عاقل و بالغین.. بشینین حرف بزنین اینکارا چیه .. اون دنیا ازت نمیگذرم چ صیغه ایه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بهش بگو نفقه هم حق زنه شرعی و قانونی خدا و اسلام همه چیز رو که برای آقایون نذاشته ولی نباید نیازشون بی جواب بزاری

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
خییییلی خییییلی کارت زشته.  نباید این حقو ازش بگیری.  به گناه بیفته اون دنیا تو باید جوا ...

خب پس من چی تو۴ماه بهم ۲۰تومن پول داده من ازکجاپول بیارم برم گناه کنم

خدایا!من یاغی نیستم✋