2777
2789

توروخدا بگین تاپیک من اول گوگله؟ 

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بیکارم اما اگه خدا بخاد میخام یه کارایی بکنم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

خانه دارم...

جیب شوهرمو‌میتیغم

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

عروسک بافی دارم تقریبا هر ماه 7تا 8میلیون 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

پرستار ۸۵۰۰

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

قبلا ۵

از این ماه شاید تا چند ماه یعنی دوماه آینده ماهی ۳یا ۲🙁🙁🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام خوب حرفامو بخون خوب خوب …نمیدونم مشکلت چیه ؟ ولی زندگی های ما پر از گره هست ، شاید تو که امضا منو میخونی ازدواجت جور نمیشه یا بچه دار نمیشی یا شوهرت بده یا مشکل مالی داری یا توی زندگیت گره افتاده یا یا یا و هزاران یا دیگه یا شاید فکر میکنی طلسم هستی یا همزاد داری یا جن عاشق داری یا سرکتاب گرفتی یا فال گرفتی یا یا یا 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋گوش کن تو نباید بری سراغ فالگیر و دعانویس و جادوگر و طلسم نباید بری اگر بری نه تنها چیزی به دست نمیاری بلکه پول و …خیلی چیزا رو از دست میدی من ی راهی دارم برات که هم باعث شد ازدواجم جور شه و هم حس میکردم طلسمم باطل شه و مشکلات مالیم هم حل شه …چهل روز سوره بقره از اول سوره تا آخرین آیه گذاشتم هر روز ساعت ۱۱ ظهر توی خونه از طریق آپارات و تلاوت به صورت ترتیل پخش میشد و بعد از تقریبا ۷ روز تاثیرات عجیبشو دیدم . خودم نمیخوندم اگر بخونی بهتره من فقط میزاشتم پخش شه ساعتش مهم نیست فقط چهل روز مداوم باشه و موقع خوندنش از خدا بخواه مشکلت حل شه برای من حدود یکساعت و بیست دقیقه میزاشتم ترتیل پخش بشه گاهی حواسم به صداش بود گاهی نبود میتونی اگر شرایط پخش تو خونه رو‌نداری با هدفون گوش‌کنی ولی میتونم بگم معجزه است اگر اینکارو کردی و نتیجه دیدی به بقیه هم بگو و برام صلوات بفرست .قرآن بهترین گره گشا هست چون از جانب خداست . به خدا توکل کن انشاالله نتیجه میگیری برای من جواب داد انشاالله برای شما هم جواب میده در هر صورت قرآن کریم جز برکت نیست :))از این لینک سوره بقره رو گوش کنید حدود ۱ ساعت کمی بیشتر هست ولی تند خوانی هست …….   این آدرس کپی و پیست کنید                   https://www.aparat.com/v/piBCy/                        
عروسک بافی دارم تقریبا هر ماه 7تا 8میلیون 

وسایل اولیه چقدر یعنی از ۸تومن چقدرش میره جیبت 

سلام خوب حرفامو بخون خوب خوب …نمیدونم مشکلت چیه ؟ ولی زندگی های ما پر از گره هست ، شاید تو که امضا منو میخونی ازدواجت جور نمیشه یا بچه دار نمیشی یا شوهرت بده یا مشکل مالی داری یا توی زندگیت گره افتاده یا یا یا و هزاران یا دیگه یا شاید فکر میکنی طلسم هستی یا همزاد داری یا جن عاشق داری یا سرکتاب گرفتی یا فال گرفتی یا یا یا 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋گوش کن تو نباید بری سراغ فالگیر و دعانویس و جادوگر و طلسم نباید بری اگر بری نه تنها چیزی به دست نمیاری بلکه پول و …خیلی چیزا رو از دست میدی من ی راهی دارم برات که هم باعث شد ازدواجم جور شه و هم حس میکردم طلسمم باطل شه و مشکلات مالیم هم حل شه …چهل روز سوره بقره از اول سوره تا آخرین آیه گذاشتم هر روز ساعت ۱۱ ظهر توی خونه از طریق آپارات و تلاوت به صورت ترتیل پخش میشد و بعد از تقریبا ۷ روز تاثیرات عجیبشو دیدم . خودم نمیخوندم اگر بخونی بهتره من فقط میزاشتم پخش شه ساعتش مهم نیست فقط چهل روز مداوم باشه و موقع خوندنش از خدا بخواه مشکلت حل شه برای من حدود یکساعت و بیست دقیقه میزاشتم ترتیل پخش بشه گاهی حواسم به صداش بود گاهی نبود میتونی اگر شرایط پخش تو خونه رو‌نداری با هدفون گوش‌کنی ولی میتونم بگم معجزه است اگر اینکارو کردی و نتیجه دیدی به بقیه هم بگو و برام صلوات بفرست .قرآن بهترین گره گشا هست چون از جانب خداست . به خدا توکل کن انشاالله نتیجه میگیری برای من جواب داد انشاالله برای شما هم جواب میده در هر صورت قرآن کریم جز برکت نیست :))از این لینک سوره بقره رو گوش کنید حدود ۱ ساعت کمی بیشتر هست ولی تند خوانی هست …….   این آدرس کپی و پیست کنید                   https://www.aparat.com/v/piBCy/                        
شغلمو نمیتونم بگم ولی درامدمو هم نمیگم

😂😂😂

دبیر

چقدر