2777
2789
عنوان

کیا رانندگی شون خوبه؟؟ سوال دارم

216 بازدید | 23 پست

کسی هست؟؟

خانما من تو دور زدن گیج میشم...باید کلاچ و بگیرم با ترمز؟؟ خب ماشین وایمیسه

اگه ترمز و آروم فشار بدم و ماشین نزدیک باشه و مجبور باشم وایسم...خب ماشین کلا ایست میکنه...اونوقت واسه اینکه دوباره راه بیفتم بازم مثل اول باید کلاچ و آروم بیارم بالا بعد گاز بدم؟؟ انگار دارم از اول حرکت میکنم؟

یکی بگه چیکار باید بکنم ؟؟گیج شدم😢

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور ی فرمون؟

اونقدر نمیدونم..مثلا میخوام یه لاین خیابون و دور بزنم برم لاین دیگه..تازه سه جلسه رفتم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

والا نفهمیدم چی میگی شما ولی واسه دور زدن یه نیش ترمز کافیه که اونم صرف اینکه سرعت زیاد نباشه ، اگه ماشینم از اینور اومد کامل بایست بعد حرکت کن

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
کجا میخوای بزنی متوجه نشدم 

مثلا وسط جدول قطع شده میخوام برم اونور خیابون

والا نفهمیدم چی میگی شما ولی واسه دور زدن یه نیش ترمز کافیه که اونم صرف اینکه سرعت زیاد نباشه ، اگه ...

آره میدونم بد توضیح دادم😅

آخه خودم خیلی سر در نمیارم...فعلا تو این دور زدن گیرم

دور زدن معمولا دنده ۲ میدن ولی شما واسه شروع دنده رو ۱ کن دوباره حرکت کن

ممنون❤

اونقدر نمیدونم..مثلا میخوام یه لاین خیابون و دور بزنم برم لاین دیگه..تازه سه جلسه رفتم

اگه باریک نباشه سرعت و کمتر میکنی کل فرمونو میگیری ب جهتی ک میخای دور میزنی

اگه باریکه کل ماشین نمیچرخه میشه دور دوفرمون

سرعتتو کم میکنی میزاری دنده یک ب انتهای جدول رسیدی ایست کامل میکنی میزاری دنده عقب خلاف جهت فرمون میگیری میزاری دنده یک و فرمونو میگیری سمتی ک میخای بری بعدم حرکت

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

کلاس رفتی یا ن ؟؟ کدوم دور ی فرمون دو فرمون؟؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌