2777
2789
عنوان

ایمپلنت دندان

147 بازدید | 11 پست

سلام بچه میخوام برا مادرم ایمپلنت بزارم .کسی تجربه داشته؟پروسه اش چقد طول میکشه؟بعد از چه مدت میتونه ازشون به صورت عادی استفاده کنه ؟مث اینکه چند روش انجام میشه کدوم روشش محکم تر و بادوام تره؟ عیب ایمپلنت برا ادم ۶۰ ساله چیه؟

چشامو بستمو از کنارش رد شدم چشاشو بست که نبینه من بد شدم 

عمم چند سال ایمپلت کرد خیلی دکتر اذیتش کرد چندسال طولش داد البته ملاحظه قلبشو میکرد ولی در اخر خوب شد 

مدلشو نمیدونم اون تک تک گذاشت نه دستی

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 30 سالمه یدونه ایمپلنت دارم. دندون رو کشیدم. بعد چهار ماه پیچ رو گذاشت و بخیه زد. باز سه چهار ماه صبر کرد پیچ تو استخوان فک  جاش سفت شه 😂بعد دندون رو گذاشت. ولی فکر کنم 6 7 بار من رفتم و اومدم. به دکتره گفتم چه غلطی کردم من.

از دندونم خیلی راضیم انگار دندون خودمه  

سلام عزیزم

اول باید عکس گرفته بشه که ببینن استخوان فک شون مقاومت لازم رو داره یا نه بعد مشخص میشه که میتونن ایمپلنت کنن یا نه من سی سالمه پارسال ایمپلنت کردم و خیلی راضی هستم

کرج هستم رفتم پیش دکتر عارف. سایت دارن لینکش رو برات میذارم اگه دوست داشتی یه سر بزن. ویدئو های خوبی برای آموزش ایمپلنت میذاره جواب خیلی از سوال هات رو توی سایتش میتونی بگیری

https://arefclinic.ir/category/blog/implant/

سلام عزیزم، برای ایمپلنت دندان میتونی به دکتر ندا هادی مراجعه کنی. کار زیبایی اش هم واقعا عالیه و به نظر من بهترینه تو تهران. میتونی با خیال راحت مادرتو ببری مطب اش. آدرس سایت و مطب اش رو برات میزارم  

https://www.drnedahadi.com/

من توی تصادف چند تا دندون جلوم شکسته بود پیش دکتر لیلا صدقی ایمپلنت دندان انجام دادم خیلی خوب شده و واقعا راضی هستم. آدرسشو میزارم :

تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، روبروی اریکه ایرانیان، بین عباس اناری و اتوبان نیایش پلاک ۵۱ واحد ۸

عیبی که نداره . من یادمه خالم میخواست انجام بده دکتر میگفت تا وقتی میتونید باید همین دندونای خودتونو هر جور شده ترمیم کنید
پروسشم بستگی داره به شدت پوسیدگی دندون و جنس روکش اینا 2-3 ماهی احتمالا بیشترین حالتش باشه
خاله من پیش دکتر وفااله صحرایی انجام داد 3 سال پیش

من یکی از دندونام رو ایمپلنت کردم پیش دکتر امیر ایزدی و از همون جلسه اول فهمیدم چقدر کارشون عالیه هم تجربه‌شون بالاست هم برخورد خیلی دوستانه و حرفه‌ ای دار  دندونم الان خیلی طبیعی و عالی انگار دندون طبیعی خودمه