2777
2789

خدایی مهر و محبت لفظی هیچ وقت ازش ندیدم

گاهی وقتا تو جمع شاید ازم تعریف کنه 

از خودگذشتگی و فداکاری و بقیه مهربونی هاش به کنار

ولی هیچ وقت باهام قشنگ حرف نزده ابدا 

وقتی هم حرفمون بشه انقد بهم حرف بد میزنه موقعی که جواب بدم میگه تو از اول همین بودی میگم از اول تو فقط فوش دادی و نفرین کردی و قشنگ حرف نزدی منم از خودت یادگرفتم از در و دیوار یاد نگرفتم 

انتظار داره هرچی دلش خواست بهت بگه تو فقط سکوت کنی

و لج باز

دیروز نامزدم اومد خونمون یه سری غذای مرغ و حیوون آورده بود برای ما (تو باغ داریم مامانم اینا ببرن روستا)

و چند تا بسته واسه خونه خودشون که من فعلا بزارم خونه ما اون ببره

خلاصه مامانم امروز اومده میگه چند بسته گوشت بلدرچين یخ زده هم بود پرسیدم سالمه گفت آره

گفتم حتما علی اشتباهی گذاشته تو کیسه غذای حیوونا 

من زنگ زدم گفت من اصلا نميدونستم این خرت و پرت ها رو صاحبکارم داد گفت بده یکی ببره باغ برای حیوون و سگ ها

و یا اگه کسی رو میشناسی که حیوون داره

بعد به نامزدم گفتم سالمن گفت اگه سالمن بردارشون گفتم نه برای حیووناست گفت خو باشه نگه دار رفتم باغ میبرم

آخه هر چند سالم اصلا خوشم نمیاد به اسم غذا برای سکه 

اومدم به مامانم گفتم 

میگه که نخیر لازم نیست منم گفتم یعنی چی بعد گفت تو دخالت نکن گفتم وا تو داری دخالت میکنی 

خلاصه همین رو شروع کرد به من فوش دادن و وردار ببرش هی به من میگه دخالت نکن(خیلی دخالت میکنه تو زندگیم تقصیر خودمه رو دادم)

هی حرف بد زد منم جواب دادم 

بهش گفتم بابا من بخاطر شان و شخصیت خودمون میگم 

این به درد من چی میخوره 

این غذا رو داده بده به حیووناش بعد تو میگی نه

اصلا هر کاری دلت میخواد بکن

من میفهمم که سالمه حیفه و اسراف

ولی این غذا رو داده به سگ عنوانش بده دوست ندارم جلو شوهرم با اینکه نه میپرسه نه حرفی میزنه ولی دلم نمیخواد 

بخدا صدتا حرف زد بهم منم جواب دادم

گند زد به اعصاب هردومون

هرچی هم‌بشه میگه از اول تو همینطور بودی

بگید حق با کیه

من الان چیکار کنم

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو

مامان منم همش فحش میده...جلوشوهرم اب میشم...حالابمن نه ها....دیگران

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خسیس و ندید بدید نیست

ما دستمون به دهنمون میرسه

مطمئنم تو فکر اینه که حیف و اسراف ولی آخه به ما چه

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو
مامان منم همش فحش میده...جلوشوهرم اب میشم...حالابمن نه ها....دیگران

نه من جلو شوهرم هیچی نگفته

فقط تو خونه

همیشه حق با مامانه وگرنه 👊👊👊👊👊🙈🙈🙈🙈🙈

بخدا همین چیزا باعث شده انقد از بچه بترسم

چون واقعا محیط و تربیت اثر داره

ببین چه اشکالی داره آخه وقتی سالمه حالا شوهرت هر فکری کنه

ما یه بار بابام برای مرغ از میوه فروشی سبزی گرفت آورد دیدیم همش سبزی خوبه😁نشستیم به پاک کردن انقدر کیف داد سبزی مفتی خوووبااااا

برای سلامتی همه پدر و مادرها صلوات🌷🌹
سعی کن زیاد باهاش بحث نکنی که اعصابتون خرد نشه.‌ بهرحال مامان ها همیشه توقع دارن. مامانته دیگه. بخا ...

الان سر این جریان چیکار کنم

حالا اومدیم بلدرچین ها فاسدبودن یا مشکلی داشتن برای خوردن شما خوب نباشن اونوقت تکلیف چیه

سالم بودن

فریز شده 

مامانم دیشب فکر میکنه شوهرم آورده با همون کیسه میزاره فریزر

ببین چه اشکالی داره آخه وقتی سالمه حالا شوهرت هر فکری کنه ما یه بار بابام برای مرغ از میوه فروشی سب ...

نمیدونم دوست ندارم 

خوشم نمیاد 

حساسیت دارم نسبت این جوز چیزا فکرم درگیر میشع 

اگه واقعا سالمه برا مصرف خودتون اشکال ندارد ولی شوهرت نفهمه شما خوردید ضایع ست

خب همین دیگه ضایعست 

اگه من ندم ببره برای سگ باغ خودشون 

میفهمه برداشتیم 

نمیدونم دوست ندارم  خوشم نمیاد  حساسیت دارم نسبت این جوز چیزا فکرم درگیر میشع

ببین سعی کن حساس نباشی که شوهرتم حساس نشه یعنی خودت نقطه ضعف نشون نده

بسپار به خود مامانت بگو اگه چیزیتون شد نگید تقصیر ما هستشا

به شوهرتم چیزی نگو بذار فکر کنه اصلا برات مهم نبوده

برای سلامتی همه پدر و مادرها صلوات🌷🌹