بچه هاتون در طول روز چقدر میخوابن؟ پسر من تا بخوابه یه ربع بعدش بیداره؛؛؛ کلافه میکنه آدمو خیلی خسته میشم شبا هم دیر وقت میخوابه همشم باید تا صبح شیشه دهنش باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکسال و ۲۰روزشه ظهرا ساعت ۱یا دو میخوابه تقریبا یکساعت یا نیم ساعت میزارمش رو تاب
شباهم ساعت ۱۱اینا میخوابه
شیر شبشم گرفتم
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
اخه کل روز همین دوساعت میخوابه 😔تو نت خوندم بچه زیر یکسال باید ۱۴ ساعت تو طول شبانه روز بخوابه سر من ۱۲ ساعتهم نمیشه شبا هم ۱۱ میخوابونمش گاهی دیرتر میخوابه گاهی زودتر کوچیکتر بود خوابش عالی بود الان نه
یکی دوبار بلند شد نق زد گریه کرد ندادم دیگ بیخیال شد
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤