سلام خانوما.اولش بزارید یچیزیو روشن کنم.این اصلی ترین دعوای خانوما تو نینی سایته.یسریا میگن پرده بکارت هست یسریا میگه نیست و هایمنه..خب باید بگم بکارت از بکر بودن میاد ینی دست نخورده بودن.پرده بکارت هم ینی غشایی که نشون بده یه خانم دخولی نداشته.خب این تا اینجا.این غشا در هر بانو به یک شکل هستش.برای یکی پاره پاره است برای یکی مسدود یکی اصلا نداره.یکی تو دو سانتی مجراشه غشا یی تو انتهای مجرا.هیچ دو نفری تو دنیا مثل هم نیستن تو این مورد.پس نمیشه ثابت کرد ی بانو قبلا چ شکلی بوده و الان چ شکل شده مگر فردا و پس فردای رابطه. چون زخمه.خب.متوجه شدید دیگه چی شد؟!ینی پرده همون هایمنه.ولی پرده بکارتی وجود نداره.ینی هیچ سندی مبنی بر اینکه دخولی صورت گرفته یا نگرفته وجود نداره.ولی خب بدن ی بانو ک زایمان کرده و سالیانه سال رابطه داشته با ی دوشیزه فرق داره.اما نمیشه صرفا از روی هایمن گفت کسی متاهل بده یا مجرد.خب اینم تا اینجا..پس لطفا بخاطر ندونستن خودتون روی کادر پزشکی اونم حیطه زنان عیب نزارید ک دروغ میگن.
داشتم میگفتم.من برای عقدم والدین خودم مجبورم کردن برم نامه بگیرم.پزشکم گفت حلقوی هست ینی امادگی پیش از رابطه هم نباشه خونریزی زیادی نداری.مادرشوهرمم پای نامه رو امضا کرد.شب رابطه همه منتظر دستمال و اینا بودن ولی خونی نبود.خلاصه میگم.شوهرم هیچی نگف ولی الاغ فردا دوباره بردم دکتر ک ببینه چیزی بوده از قبل یا ن.دکتر گفت نامه ک نمیدیم ولی معلومه دیشب رابطه ناشیانه داشتی و زخم و زیلی شدی.بماند بعد دوسال ک بچه ام یکسالش بود توی ی دعوا پیش تمام فامیل گفت این قبل ازدواج با من حامله بوده وگرنه چرا خون نداشته..همون لحظه مادرشوهرم نامه سلامتمو کوبید تو دهن پسرش.اون نامه هیچ وجهه قانونی نداره ولی برای منی ک گرفتار قومی شدم ک عقلشون ب چشمشونه اگه یتیکه دستمال چندش اور رو نبینن هزار جور عیب میزارن روی دختر خیلی خوب بود.دیگه منم خواستم برم دادگاه بحکم تهمت زنا هم طلاقم فوری انجام بشه هم حضانت مادام العمر هم پدر شوهرمم درمیوردن.ولی منصرفم کردن.الان خدارو شکر خوبه و منو مزاره رو سرش..ولی بازم پشیمونم ک چرا زهر چشم نگرفتم.لطفا لطفا گواهی بگیرید ن برای پاکیتون ها فقط برای بستن دهان قوم شوهر تو سالهای آتی...
روز خوش