2777
2789
عنوان

بیاید بگم چرا باییید گواهی بکارت بگیرید قبل ازدواج..

| مشاهده متن کامل بحث + 9948 بازدید | 264 پست

عزیزم همچین ازدواجی از نظر من اشتباهه کلا حالا ممکنه نظر بقیه دوستان یه چیز دیگه باشه ولی من هیچوقت اجازه نمیدم بهم اینجوری توهین کنن هیچوقت هم زیر بار گواهی و فلان و بیسار نمیرم   

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب وقتی همون هایمن نباشه یعنی رابطه داشته دیگه

وجود داشتن هایمن هم نمیتونه دلیل این باشه که رابطه نداشته 

ممکنه یکی با وجود هایمن رابطه داشته باشه قبلا

به خاطر همینه که میگیم بکارتی وجود نداره چون هایمن داشتن یا نداشتن دلیل بر این نیست که طرف به قول دوستمون دست نخورده اس 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

ما تنها چیزی ک مدنظرمون نبود اون پارچه مسخرِ و رسوماتش 

همسرم اصا خوشش نیومد حتی مادرشم دراین باره اظهارنظری کنه ک خداشکر اونام روشن فکر بودن وهیچ دخالتی نکردن و صدالبته همسرم باعث شد ک حرفی ازش نباشه..

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
بیشعور؟خر ب تمام معنا.نفرینم تا قیامت ب گردنشه.ولی خب تو شهر کوچیک ما نامه سلامتمو برم ب چند میلیون ...

طلاکه ‌پاکه چ نعمتش ب خاکه خواهر

فقط کاش ی گوشمالیش میدادی واس خنک شدن دل خودت 

میکشوندیش دادگاه تابفهمه یمن ماست چقدکره داره

🦋

چقدر خودتونو کوچیک میکنید؟

واقعا نمیفهمم چرا باید یکی دیگه بهتون بگه پاکید یا نه؟؟؟؟؟؟

این حرفای زمان قاجارو بریزید دور مردی که بی غیرت باشه زیر بار نامه هم نمیره

اه اه

تحصیلاتتون در چه حده که خودتونو اینجوری خوار مردا میکنید......

گواهی زمانی به درد میخوره که طرف بعد رابطه تو عقد به عروس تهمت زنا میزنه و میگه این قبلا با یکی بوده

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
ما تنها چیزی ک مدنظرمون نبود اون پارچه مسخرِ و رسوماتش  همسرم اصا خوشش نیومد حتی مادرشم دراین ...

شما با ی ادم وصلت کردید.من برای مجردایی میگم ک ممکنه شانسشون بخوره و شوهرشون گاو باشه.من شوهرم مدرک ارشد داره خیر سرش تحصیلکرده اس