2777
2789
عنوان

نیاز به کمک دارم

98 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من حیلی با همسرم پرخاش میکنم بیش تز اندازه وقتی شروع میکنم و به یه چیزی گیر میدم ممکنه یه روز کامل بابتش باهاش بحث کنم در امدش خیلی کمه تلاشش خیلی پایینه و یه مفت خور به تمام معناست اینم بدونید من استخدام شدم چند ماه دائم بهم می گفت پولی که میگیری کمه بعد که میگم چرا اینطور میگی میگه بحاطر خودت میگم بعش میگم‌ناراصی هستی نرم سدکار میگه نه برو به شدت تنبله هیچ توجهی به طرف مقابل نداره اگه یه چیزی بحامو باب میلش نباشه تمام تلاششو میکنه از زیرش در بره در صورتی که خاسته هوی خودش براش حیلی مهمه خسیسه خلاصه نگم دیگه تا دیشب که سر بحث منو زد این دومین بارش بود خیلی بد زد گوشه لبم پاره شده و بعدشم میگه مقصر تویی ولی ببخشبد من هیچ علاقه ای بهش ندارم حتی گاهی احساس می کنم تزش متنفرم یه بچه هم دارم شما بودید چکار می کردید خونه وماشین داره بنطرتون مهریه امو بزارم اجرا خونه وماشین ومیدن به من نمیدونید هزینه وکیل چقدر میشه 

وسواس شدید داره یه سوالو صد بار تکرار میکنه یه دستشویی رفتن سادش ۲۰ دقیقه طول میکشه رفتیم دکتر میگه دارو نمیخورم ادیت میشم فقط کلی سر همین باهم دعوا کردیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه و ماشینو بهت نمیدن پولم که نداره طلاق میخوای تازه باید مهریتم ببخشی تازه اونم اگه بده که توافقی ...

من خودم کتر کردم خونه وماشینو خریدم ولی زد به اسم خودش 

خب مهریه شما چه ربطی به طلاق داره؟ مهریه هم بیرید اون طلاق نده میخواید چکار کنید؟ میتونی برای نفقه ...

اون اگه طلاق نده بحاطر اینه که من برم عابر بانکشو از دست داده 

مگه نمیگن اموالو مصادره میکنن من پول ایما رو خودم دادم 

یچیزی هست به اسم مستثنیات دین تو نت بزن متوجه میشی خونه و ماشین یزمانی جزو مستثنیات دین اما در حد متعارف اما اگه خونه خ گرون باشه ب اقا میگن بفروش مهریه خانوم بده خونه ارزون بگیر یا رهن کن

اما اگه خودت خریدی فیش و چک داری یا بنامت هس مشکلی نیس مال خودته دیگه

من خودم کتر کردم خونه وماشینو خریدم ولی زد به اسم خودش 

چیزی دستت نیست قوانین طلاق برای زنا عادلانه نیست حتی اگر معتاد یا دست بزنم هم داشت بازم نمیتونستی خودت طلاق بگیری در واقع همه چیز دست خود مرد هست.وکیلم بگیری فایده نداره 

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
یچیزی هست به اسم مستثنیات دین تو نت بزن متوجه میشی خونه و ماشین یزمانی جزو مستثنیات دین اما در حد مت ...

هبچی ندارم فقط حقوقم که دادم بهس وقسطایی که ریختم به نامم هیچی نیست