2777
2789
سویا اجیلی درسته؟  خیلی کالری داره  زیادش برا خانوما خوب نیست

سویایی ک تو ماکارانی میریزن مثلا

و این سویا ها ک شبیه بادوم زمینیه(ولی کوچکتر) ک میریزی تو جیبت میخوری😁

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بخوریم که بزرگ بشه؟ من واقعا خیلی راه هارو امتحان کردم ولی نتیجه ای نگرفتم🙁🤌

وای نکن توروخدا

میخای بزرگ شه واقعا

من از بزرگ بودنش مینالم تو از کوچیکی؟

خوشبحالت کاش جای تو بودم اصلا کاش سینه نداشتم😐

ببین یه راهی هست ک تو ماکارونی یا کتلت بریزی یه کی دیگ هم هست ک صبحا واس صبونه یه چیزی تو مایه های مایه ماکارونی رو درست کنی (بی گوشت ک چاقت نکنه)

با نون بخوریش

دو ماه بخوری میشی ۸۵🥺

وای نکن توروخدا میخای بزرگ شه واقعا من از بزرگ بودنش مینالم تو از کوچیکی؟ خوشبحالت کاش جای تو بود ...

وای نگو سینه های کوچیک اصلا خوب نیستن ، هیچ لباسی به تنت نمیاد ، من باسنم خیلییی خوش فرم و خوبه ولی چون بالاتنه ندارم ، لباسی رو اگ بخوام بخرم بالا تنش گشاد ولی پایین تنش تنگ 🥲🙁

عوضش سینه های خیلی بزرگ هم خوب نیستن و اینکه گلم‌متوجه نشدم صبحا گفتی مایه ما ماکارونی درست کنم؟؟ چطوریه؟؟

وای نگو سینه های کوچیک اصلا خوب نیستن ، هیچ لباسی به تنت نمیاد ، من باسنم خیلییی خوش فرم و خوبه ولی ...

ببین یه چیزی تو مایه های مایه ماکارونی درست کنه ک سویا واست خوشمزع شه ک بتونی بخوری

مثلا پیاز داغ بگیر با ادویه و فلفل دلمه ای و سویا یه مایه واسه خودت درست کن با نون بخور

لزومن نباید صبونه باشه شام درست کنه میانوعده ساندویج کن بخور..مهم زمانش نیس مهم اینه بخوری مداوم

مرسی عزیزم 🙏🙏 بعد اینکه شما خودت تا چند روز خوردی و نتیجه دیدی؟؟

من دوماه میخوردم

نه برای اینکه بزرگ سه..کلا چون دوست داشتم میخوردم

بعد ب خودم اومدم دیدم بزرگ شدن لعنتیا🥺😐

نه واقعا یکی از دوستای من از این دارو گیاهیا و انواع ورزش و اینا رو امتحان کرد خیلیییی کم تغییر کرد که اصلا به چشمم نمیاد آخرشم گشت یه جراح پروتز سینه خوب پیدا کرد رفت عمل کرد خیلی راضیه الان اسم دکترشم دکتر نهاوندچی بودش