2777
2789
عنوان

چه رشته ای تو دانشگاه جو صمیمی و دوستانه ای داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 77 پست
آره . جو ما خیلی دوستانست.  فک کنم دلیلش مباحث کلاسیه . چون ما راجب خیلی چیزا تو کلاس حرف می‌زن ...

😂 خیلی خوبه پس   خوشم اومد   بازار کار داره این رشته؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اکیپ داشتیم یا برای کار گروهی یا تفریحی بیرون می رفتیم ولی جدای از اون و هزینه هاش رشته ی خیلی س ...

من خیلییی کارای عملی دوس دارم  دانشگاه آزاد بودین؟ 

بازار کار داره این رشته؟ 

😂 خیلی خوبه پس   خوشم اومد   بازار کار داره این رشته؟

رشته معماری خیلی خوبه ولی سختی هاش خیلی زیاده خیلیییی ... و چیز زیادی تو دانشگاه یاد نمی گیری و جدای از اون باید تو بازار کار تا سالیان طولانی دنبال یاد گرفتن باشی و آزمون و امتحان و به روز بودن نرم افزارها ....همیشه درحال یادگیری باید باشی

جهان کوچک من از تو زیباست  
مخارج معماری بالاست کارشناسی ناپیوسته ترمی ۴ملیون باید بذاری کنار برای دانشگاه

یعنی وسیله هاش ترمی ۴ میلیون میشه؟  بعد هزینه شهریه آزاد چقدره؟  من دوس دارم این رشترو  ولی واقعا هزینه بره

حالا بازار کار داره؟

من خیلییی کارای عملی دوس دارم  دانشگاه آزاد بودین؟  بازار کار داره این رشته؟

بازار کار هم که هم بستگی به خودت داره که چقدر دنبالش باشی ولی در کل خیلی تعریفی نیست چون متاسفانه یه ادم بدون تحصیلات هم با دو تا نرم افزار یاد گرفتن جای معمارا کار می گیرن و بازار کار و با قیمت های خیلی پایین خراب می کنن

رشته معماری خیلی خوبه ولی سختی هاش خیلی زیاده خیلیییی ... و چیز زیادی تو دانشگاه یاد نمی گیری و جدای ...

اره میدونم سخته  تصمیم داشتم برم معماری ولی همه منو ترسوندن😕

اره میدونم سخته  تصمیم داشتم برم معماری ولی همه منو ترسوندن😕

من با اینکه همیشه عاشق این رشته بودم و هستم ولی برگردم عقب رشته راحت تری رو انتخاب می کنم ...پیشنهاد خواهرانه بود😉

جدی😶 شما کدومش بودی؟ آزاد که ماشالا خرجاش دهن صاف کنه

من ازاد بودم ولی اون موقع شهریه ها خیلی کمتر بود الان قشنگ چند برابر شده

لااقل یه جوری باشید که اگه تصمیم گرفتیم مثل خودتون باشیم بتونید تحمل کنید :)
یعنی وسیله هاش ترمی ۴ میلیون میشه؟  بعد هزینه شهریه آزاد چقدره؟  من دوس دارم این رشترو &nb ...

بازارکارش که خوب نیست باید زرنگ باشی تاکارگیرت بیاد شهریه دانشگاه باوسایلش ترمی ۴تومن میشه البته کاردانی به کارشناسی

خیلی از برنامه هایی که برای کارلازمت میشه توی دانشگاه یادنمیدن باید بری کلاس های بیرون که اینم هزینه جدا داره برای خودش

❤️