2777
2789
عنوان

چه رشته ای تو دانشگاه جو صمیمی و دوستانه ای داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین فقط ب همکلاسیا بستگی داره. ما یک رشته. مدیریت.  با دو ورودی متفاوت بودیم.‌سال ۹۰ و ۹۱

ما که ۹۰ بودیم همه بچه ها پایه خیلی بهمون خوش گذشت ۴ سالش رو. ورودی سال بعد ما بچه های با عقاید خاص که یکی از اینور بوم افتاده یکی اونور بوم.‌کلا شده بودک دوتا جبهه مخالف و کسل کننده ک هیچ حرفی باهم نداشتن

نه به رشته ی نه به دانشگاه. فقط به همکلاسی هات ک چه ادمایی ان بستگی داره.‌پس ببین علاقه خودت چیه نه اینکه بشینی ب این چیزا فکر کنی. ممکنه الان یکی بیاد من فلان رشته بودم خیلی خوش میگذشت تو بری اونجور نباشه

من با اینکه همیشه عاشق این رشته بودم و هستم ولی برگردم عقب رشته راحت تری رو انتخاب می کنم ...پیشنهاد ...

بخاطر هزینه هاش که اصلا نمیتونم برم ولی همیشه رو دلم‌میمونه

چه رشته ای مثلا میرفتی؟  من از رشته هایی مثله معماری خوشم‌میاد

بازارکارش که خوب نیست باید زرنگ باشی تاکارگیرت بیاد شهریه دانشگاه باوسایلش ترمی ۴تومن میشه البته کار ...

خب با وسیله ها ۴ تومن بازم خوبه 

شما واسه چه زمانیو میگی  الان فکر کنم  شهریه ۶ تومن باشه😕

ببین فقط ب همکلاسیا بستگی داره. ما یک رشته. مدیریت.  با دو ورودی متفاوت بودیم.‌سال ۹۰ و ۹۱ ما ...

اره حرفت درسته  ولی یکی بود  حقوق میخوند میگفت همه سن بالا هستن و واقعا کسل کنندس منم  فکر کردم  شاید به رشته ربط داره 

خب با وسیله ها ۴ تومن بازم خوبه  شما واسه چه زمانیو میگی  الان فکر کنم  شهریه ۶ تومن ...

نه دیگه ۶تومن نیست دوستام همه سه خورده ای میدن شهریه البته فعلا ترم یک هستن

❤️
واسه این ترم رومیگم ترم یک رفتم از دانشگاه پرسیدم 

بعد واسه کارشناسی هم خرجا همینطوره یا بیشتر میشه 

انقدر عاشق این رشتم  حاضرم کار کنم  تا خرجاشو بتونم بدم