2777
2789
عنوان

چه رشته ای تو دانشگاه جو صمیمی و دوستانه ای داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بیشتر بستگی به دانشگاه داره تا رشته .. ازاد و اینا بچه هاش باحالترن تا سراسری که خب هم خرخون ترن هم از شهرستان اومدن فقط درس بخونن

لااقل یه جوری باشید که اگه تصمیم گرفتیم مثل خودتون باشیم بتونید تحمل کنید :)
رشتتون چیبود؟ 

ما کلی دوست و رفیق از رشته های مهندسی و حسابداری و مدیریت و...داشتیم واسه همین میگم اصلا ربطی نداره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
معماری چون کارای گروهی زیاد داره خود به خود اکیپ میشن و جو صمیمی میشه  شماهم اکیپ دارین ؟ بیرو ...

آره . جو ما خیلی دوستانست.  فک کنم دلیلش مباحث کلاسیه . چون ما راجب خیلی چیزا تو کلاس حرف می‌زنیم مثل تجاوز و ... دیگه از هم خجالت نمی‌کشیم 😂😂🤦‍♀️

رشته معماری چون مجبورن بیشتر کارها رو گروهی انجام بدن خیلی بچه ها با هم راحت تر می شن ...خودم معماری ...

من معماری خیلی دوس دارم  ولی اطرافیانم از خرجاش منو ترسوندن 

شما اکیپ داشتین  بیرون‌میرفتین؟  سخته رشته معماری؟

به نظرم بیشتر بستگی به دانشگاه داره تا رشته .. ازاد و اینا بچه هاش باحالترن تا سراسری که خب هم خرخون ...

جدی😶 شما کدومش بودی؟ آزاد که ماشالا خرجاش دهن صاف کنه

من معماری خیلی دوس دارم  ولی اطرافیانم از خرجاش منو ترسوندن  شما اکیپ داشتین  بیرون‌ ...

بله اکیپ داشتیم یا برای کار گروهی یا تفریحی بیرون می رفتیم ولی جدای از اون و هزینه هاش رشته ی خیلی سختی هست چون همه واحدها عملی هستن و کمرشکن

جهان کوچک من از تو زیباست  
ما کلی دوست و رفیق از رشته های مهندسی و حسابداری و مدیریت و...داشتیم واسه همین میگم اصلا ربطی نداره

ع یعنی با بچه های بیرون از کلاس خودتون دوست شدین چ جالب