2777
2789
عنوان

کورتاژ

228 بازدید | 4 پست

سلام بجه ها کورتاژ چه جوریه؟ سوند میزنن؟ گفتن قبل پذیرش تست کرونا میگیرن میترسم خیلی

و این ک من بچه ۶ماهه دارم اشکال داره صبح شوهرم بره اول کارای پذیرشو انجام بده بعد بیاد دنبالم؟

نه عزیزم سوند نمیزنن بیهوشت میکنن بعد که به هوش اومدی تمام یه کوچولو درد داری و یکمم خونریزی  ف ...

مرسی عزیزم یک کم خیالم راحت شد

این تست کرونا چه جوریه ک انجام میدن یعنی کدوم تست رو میگیرن ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم یک کم خیالم راحت شد این تست کرونا چه جوریه ک انجام میدن یعنی کدوم تست رو میگیرن ؟

اره برا من مه خیلی راحت تر بود  بعدش اصلا درد نداشتم و یکم فقس لکه داشتم  اینیم که گفتم  بدترین شرایطش بود که یه خانم اونجا بود مثل شما بچه کوچیک داشت  من شکم اولم بود ولی 

نمیدونم گلم من قبل کرونا کورتاژ شدم 

تو یک نفر نیستی تو یک دنیایی.....sh