2777
2789
عنوان

امروزرفتم واکسن کرونا بزنم

304 بازدید | 21 پست

سلام باردارم صبح بلند شدم با یه بچه و به سختی کارام وکردم رفتم تا بهداشت که برا باردارا تعین کردن تا دوز دوم واکسنم و بزنم تا رسیدم ساعت ۱۱شد وقتی رفتم گفتن سیستم خاموش کردیم برو شنبه بیا دیگه داریم میریم خونه دیر اومدی‌...واقعا درک نمیکنم یه کاری که صبح تا ظهر هستن مگه چند ساعت کاره که خودشون خودشونو دوساعت جلو تر تعطیل کنن منم گفتم یعنی چه ساعت کاری بهداشت تا ساعت ۱هست و زنه گفت نمیشه خانم واکسنامون دو دوزین شیشه رو باز کنیم باید نصف دیگش و بریزیم بهمون ایراد میگیرن..یهو همون موقع که داشتم اصرار میکردم یه خانم باردار دیگه هم اومد گفتم بفرما این خانمم اومد الان دونفریم دیگه بهونتون چیه در اومده میگه واکسنا سه دوزین باید سه نفر بشین واقعا متاسفم براش حقوقی که میگیره واقعا حلاله؟کاروانسراست هروقت دلشون میخاد میان هروقت دلشون میخاد تعطیل میکنن کجا رسیدگی میکنن به اینجور مسائل امروز بخاطر واکسن از کلی کارام عقب افتاده باید میرفتم ازمایش قند و ...هم میدادم بخاطر واکسن گفتم شنبه الان شنبه دوباره باید عقب بندازم که شنبه واکسن بزنم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجایی مگه؟من تو پارک واکسن زدم ی خانوم باردارم همونجا زد

من اندیمشکم خوزستان اینجا گفتن فقط باید برید اینجا اینقدم ازمون دوره منم خطر پارگی کیسه اب دارم استراحت مطلقم ماشینمونم تعمیر گاه بود به سختی خودمو رسوندم 

این مراکزبهداشت فکر میکنن دکتر و متخصصن😁، یه اداهای از خودشون در میارن. اصلا اعصاب ندارن، نمیشه باهاشون حرف زد آنقدر بد اخلاق ، تازه میشینن به حرف زدن با همدیگه و زن باردار و نوزاد و مادرو منتظر نگه میدارن که بگن ما همه کاره ایم. کلا ما زنا بهم رحم نداریم، بخدا آقایون خیلی رحمشون از ما بیشتره.