2777
2789
عنوان

امروزرفتم واکسن کرونا بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 21 پست
اسی 5شنبه ها مراکز بهداشت تا ساعت 12هستن  کلان روزای عادی تو جیم هستن دیگه وای به اخر هفته ها& ...

خب تا دوازده هم که باشه من یازده ده کم اونجا بودم چرا باید یساعت زودتر شال و کلاه کنن خودشونو تعطیل کنن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه باردارارو فقط این بهداشت میزنه

دوست عزیزم بهداشت خیلی سیستم  بدی داره...  یه رفتارهایی دارند آدم شاخ درمیاره، من باردار بودم ؛ رفته بودم بالای ترازوی وزن کشی ؛ خانم کارمندی چنان دستم رو کشید که زود باش ؛ می  خوایم تعطیل کنیم ؛ ساعت ۱۲ بود‌‌ ها  ؛ خواستم با سر زمین بخورم .اهواز بودم ، .. اینقدر رفتارشون بد بود که دیگه بهداشت نرفتم ..البته همه جا خوب و بد داره.....

این مراکزبهداشت فکر میکنن دکتر و متخصصن😁، یه اداهای از خودشون در میارن. اصلا اعصاب ندارن، تازه میشی ...

حالا بهداشت تو محله خودمون کارکناش عالین بخدا هر ماه زنگ میزنن میگن بیا برا مراقبت بارداری و کلا مسئولیت پذیرن این بهداشت کار کناش اینجورین

دوست عزیزم بهداشت خیلی سیستم  بدی داره...  یه رفتارهایی دارند آدم شاخ درمیاره، من باردار ب ...

واقعا جای تعاسف داره بنظرم برای کارمندا باید اول یه دوره کلاس بزارن برای برخورد با ارباب رجو

واقعا جای تعاسف داره بنظرم برای کارمندا باید اول یه دوره کلاس بزارن برای برخورد با ارباب رجو

مخصوصا بهداشت که با زن باردار سرو کار داره...من خودم چند سالی اندیمشک هم زندگی کردم ؛ کارمند بهداشتشون  رفتار خوبی دارند؛ اکثرا با مراجعین رفیق میشن..حالا شانس شما بوده؛ انشالله دفعه بعد محله خودت برو...بهداشت اهواز را اگر می دیدی ؛ یه جور رفتار می کردند که مثل این که موسسه خیریه هستند و ما از نداری مراجعه کردیم ...اصلا کاری کردند ؛ تمام کارهام رو بیمارستان خصوصی انجام دادم حتی واکسن بچه

مخصوصا بهداشت که با زن باردار سرو کار داره...من خودم چند سالی اندیمشک هم زندگی کردم ؛ کارمند بهداشتش ...

اره میگم که بهداشتی که تو محلمونه وقتی یماه میشه نمیرم مرتب زنگ میزنن بیا برا مراقبت ماهانت بیا برا اندازه گیری فشار خون و صدای قلب جنین و...یا برا اون یکی بچم مرتب زنگ میزنن بیارش قطره ویتامین اشو بخوره بیارش برا وزن کشی  و...ولی اینکه گفتن برا واکسن برین فقط اینجورین