2777
2789
عنوان

خودتون اول و آخر همدیگرو به فحش میکشید

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 38 پست

چرا هر کی عینه ما نی یه لجنه انگله

چقد بده خدایی چرا اینقده قضاوته مگه خداییم

تتلو فقد فش نمیده=)

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی باید برای خودش و دیگران شخصیتی قائل باشه تتلو نه به خودش نه خانوادش نه هواداراش رحم نمیکنه بح ...

اصلا همینکه همرو دایورت کرده باحاله😂😂😂

من خودم میبینم لایواشو انقد میخندم😂😂😂

از دپرسی درمیام

خوب مگه دروغ گفته؟؛؟ گفت دنیا فلانه خوب هست دیگه😂😂

گفتم حرفهاش نه، کارهاش

مثلا یه دختر کم سن اورده بود موهاشو قیچی کرد انداخت تو اتیش دختره هم داشت گریه میکرد و تتلو میخندید

میدونی

قدیما هست مثلا زمان اهنگ خط ثابت ندارم ولی ایرانسل که دارم اگه درست گفته باشم😅

خوب بود 

ولی بعد خراب شد حالا نمیدونم تحت تاثیر رفیقاش قرار گرفت یا چی... 

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
ن برام سوال بود که چرا ازش بدتون میاد

اصن نمیشناسمش 

چقد کامنت چیکار کنیم برات سخت تموم شد اومدی پست گذاشتی تو تاپیکم تاحالا انقد ری اکشن ندیدم سر یه جمله😂

تاپیکامو نخون  
خب سوال من اینه که چرا ازش بدتون میاد؟!؟

حاجی بیخیال دیگه

من اگ ازش بدم میومد آهنگش و از حفظ بودم؟

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
حاجی بیخیال دیگه من اگ ازش بدم میومد آهنگش و از حفظ بودم؟

همممینه 

همه اهنگاشو شمیدن ولی بدشونم میاد 

بابا خب بدت میاد چرا اهنگاشو شنیدی 

والا من هم خودشو دوس دارم هم اهنگاشو😂😂😂

مثلا پته دنیارو ریخت رو آب 

خو خوده دنیا لاشی بازی دراورد

زوره!یکی بدش میاد ازش یکی ن !! مگ باید تو یاکس دیگ تصمیم بگیرن براشون؟ یعدم گلم حرص اونو نخور اون ...

خوب تو چرا انقد حرص میخوری؟!؟

چرا گارد میگیری؟!؟

من گفتم چرا بدتون میاد 

بخاطر فحش دادنشه؟!؟

مگه شما فحش نمیدید؟!؟

این چیش برات انقد آزار دهنده بود؟!؟

کجا من بقیه رو زور کردم؟!؟

زور میبینی عیزم؟!؟

اسلحه گذاشتم رو سرت که بیا و تتل رو دوس داشته باش؟!؟

فن پیجشم ک میگی حساب نمیکنه؟!؟

مگه من گفتم ک حساب کنع؟!؟

همممینه  همه اهنگاشو شمیدن ولی بدشونم میاد  بابا خب بدت میاد چرا اهنگاشو شنیدی  وا ...

دقیقاااا 

منم دیدم

یارو با اینکه تو لفظ میگه وای من ازش بدم میاد و فلان و فلان

قشنگگگگ تو حرفاش تیکه کلامای تتل یا ی قسمتی از آهنگش و... هست

خب خدایی چرا وقتی بدتون میاد انقد پیگیرین 😂