سلام دوستان؛ همسرم کرونا دارن و ریه شون هم در گیر شده. شش روز بستری بودن و بعد از تزریق رمدسیویر، دیروز مرخص شدن. امروز تب ۳۹ درجه دارن که با استامینوفن کنترل می کنم. نگرانم که این تب نشونه ی پیشروی بیش تر کرونا توی ریه باشه. کسی تجربه ای توی این زمینه نداره؟ چون تا شنبه به متخصص دسترسی نداریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام. خوبین؟ بهتر شدین به سلامتی؟ همگی خوبین الان؟
سلام، ممنونم🌹 خداروشکر دیگه همگی خوبیم؛ هر چند سخت اما گذروندیم اون طوفان رو؛ داشتم فک می کردم توو روزای بد، یه پیام کوچیک مث راهنماییتون، چقدر انرژی مثبت می تونه داشته باشه؛ ممنونم بابت احوالپرسی امروز و جواباتون توو روزایی که نگران همسرم بودم🌹 موفق باشین و سلامت در کنار خانواده ی محترم🌹
سلام، ممنونم🌹 خداروشکر دیگه همگی خوبیم؛ هر چند سخت اما گذروندیم اون طوفان رو؛ داشتم فک می کردم توو ...
انشالله همیشه سلامت و شاد باشین. ما آدمها همگی به هم وصلیم و اگه هوای همدیگه رو میداشتیم زندگی بهتری نسبت به اینی که داشتیم برامون فراهم میشد. به هر حال از اینکه همگی سلامت هستین خوشحالم. خیلی خیلی مواظب خودتون باشین. روزهای خوبی براتون آرزو میکنم