2777
2789
عنوان

تجربه ی بستری شدن برای کرونا

272 بازدید | 21 پست

سلام دوستان؛ همسرم کرونا دارن و ریه شون هم در گیر شده. شش روز بستری بودن و بعد از تزریق رمدسیویر، دیروز مرخص شدن. امروز تب ۳۹ درجه دارن که با استامینوفن کنترل می کنم. نگرانم که این تب نشونه ی پیشروی بیش تر کرونا توی ریه باشه. کسی تجربه ای توی این زمینه نداره؟ چون تا شنبه به متخصص دسترسی نداریم

من دو هفته درگیرش بودم هی گفتم خووش خوب میشه هفته ی سوم رفتم دکتر کلی سرم و سوزن داد و گفت  اسکن ریه بده حتما 

زیاد درگیر نشده بود خداروشکر  فقط ۲روز بستری شدم که وقتی اومدم خونه یکم بهتر بودم و سرفه و تنگی نفس داشتم ولی تب نه ، سعی کنید مایعات زیاد بدید بخوره که بدنش تبو رد کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. دستگاه اندازه گیری اکسیژن خون بگیرین و مرتب زیر نظر داشته باشین.

اگر اکسیژن خون داره میاد پایین مشکل داره بیشتر میشه خدای نکرده. اگر نه احتمالا ریه داره خودش رو بازیابی میکنه.

حتما پیش متخصص عفونی  برید  چند درصد درگیری ریه داشته؟ گر گرفتگی و داغی  به خاطر &n ...

ممنونم. ۲۵ درصد سمت راست ۲۵ درصد سمت چپ و البته خلط خونی داشتن که دکتر گفتن خطرناکه.

ممنونم. ۲۵ درصد سمت راست ۲۵ درصد سمت چپ و البته خلط خونی داشتن که دکتر گفتن خطرناکه.

همون زیر نظر دکتر باشین از همه چی بهتره. انشالله هر چه زودتر سلامتی شون رو به دست بیارن.

مواظب خودتون هم باشین حتما. واکسن زده بودن؟

متأسفانه منم درگیر شدم؛ ولی خیلی سبک تر.

فقط یک دوز واکسن زدیم هر دومون. امروز نوبت دوز دوممونه که نمی تونیم بزنیم فعلاً.

متأسفانه منم درگیر شدم؛ ولی خیلی سبک تر. فقط یک دوز واکسن زدیم هر دومون. امروز نوبت دوز دوممونه که ...

بله فعلا فکر کنم باید 4 هفته صبر کنین. خیلی مواظب خودتون باشین، این ویروس با کسی شوخی نداره.

غذاهای طبع  گرم و مایعات هم زیاد بخورین. شاد و موفق و سلامت باشین