2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

97 بازدید | 16 پست

هرچی گفتم حال روحیم خوب نیست کسی توجه نکرد

هرچی به شوهرم گفتم پیشم باش نفهمید فقط ازم دوری کرد

خسته شدم از همه از حرفای مردم

امشب دیگه گفتم باید یه نفر حواسشم به من باشه 

بعد از دعوا با شوهرمو بابام کلی قرص خوردم

هیچیم نمیشه ولی کاش بشه 

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

خودکشی یعنی؟؟؟

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥲نه خواسته سردردش خوب بشه،معلومه که خودکشی  

🤕

باشه اخه کار درستی نکردن ، خودکشی تهش جز بدبختی دور از جون هیچی نیست

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

برید شیر بخورین بالا بیارین یا زنگ بزنید اورژانس

ته خودکشی هیچ نیست

هم این دنیا خراب میشه هم اون دنیا

گناه بزرگیه ببخشش نداره از جانب خدا

کار عاقلانه ای نکردین 

خودم تهشم اخر کم آوردن و این چیزا ولی حتی جرات خودکشی ندارم

برید شیر بخورین بالا بیارین یا زنگ بزنید اورژانس ته خودکشی هیچ نیست هم این دنیا خراب میشه هم اون د ...

از این خراب تر؟

خدا موقعیه که باید ببینه ندید 

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
از این خراب تر؟ خدا موقعیه که باید ببینه ندید 

امضامو خوندین؟؟

منم حالم بده والا جرات خودکشی ندارم 

کار درستی نکردین شما

میدونم خدا منم ندیده هیچ وقت ولی این راهشه؟؟

امضامو خوندین؟؟ منم حالم بده والا جرات خودکشی ندارم  کار درستی نکردین شما میدونم خدا منم ندی ...

قطعا نمیمیرم

و حتی اگه بمیرمم واسه کسی اهمیتی نداره

قطعا نمیمیرم و حتی اگه بمیرمم واسه کسی اهمیتی نداره

دور از جونتون میفهمم درک میکنم ولی به قرآن کار اشتباهی کردین

لطفا شیر بخورید بالا بیارین یا اورژانس زنگ بزنید 

به والله پشیمون میشید اینو واقعا دارم میگم

به جای اینجا تایپ کردن برید شیر بخورین اونم زیاد لطفا

یکی از بزرگترین اشتباه یه انسان خودکشیه 

گناه کبیرس

بخششی نداره 

به فکر خودتون باشید

منم امیدی ندارم عین شما ولی شما به خودتون بیاین لطفا

چیشد اسی ،خوبی

قربونت

دیشب رفتم بیمارستان معدمو شست وشو دادن خیلی اذیت شدم و هستم

کاری بود که تو عصانیت کردم ولی پشیمون شدم خیلی سخت  بودشست و شو معده

قربونت دیشب رفتم بیمارستان معدمو شست وشو دادن خیلی اذیت شدم و هستم کاری بود که تو عصانیت کردم ولی ...

عاخی ،ایشالا که مشکلاتت حل میشن ،اره بابا این چیزا فقط زجر داره،چه رگ‌زدن چه قرص خوردن ...مشکلاتتو حل کن با ارامش ،،،انشالله که زندگیت همیشه پر از خوبی باشه😗

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!