2777
2789

لیست کادو برای پسرها:

وسیله گیم و بازی از خود پی اس تا ادوات و ابزارآلاتش

بازی مثل تخته و شطرنج و برد گیم

کارت اشتراک باشگاه و استخر و ماساژ

وسایل مربوط به ماشین

کالکشن ی چیزی مثلا البوم های ی خواننده به صورت فیزیکی

لباس و ساعت و ادکلن و عطر

وسایل باشگاه و ورزش

کیف متناسب با کارشون

اکسسوری های خاص مثل دستبند طراحی شده یا اگه اهلش هستن کراوات و..

اگه دوست داشتن ی سازی داشته باشن، ساز و ثبت نام کلاس هاش

بلیط جاهای تفریحی مثل پارک آبی که با دوستاشون برن (میدونم فداکاری میخواد🚶🏾♀️)

و کلا حوزه علاقه اش رو پیدا کنید تو همون حوزه بهش کادو بدید مثلا اگه قهوه دوسته خیلی دستتون بازه، ورزشکاره، هنرمنده و ...

کیت ورزشی تیم مورد علاقه

ماشین برقی و ماشین اسباب بازی

وسایل کمپ

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه بخوام ساعت بخرم یا چرم از کجا بخرم چیز خوب و گرون

تیک تاک گالری رو چک کن

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

من ساعت و بنگل گرفتم برا تولدش 38 تومن 😀

کادو سبک نمیدونم چی میتونی دست گل ربانی خودت درست کنی در کنار هدیه ات بدی

دو سه تا تیشرت بگیری

یا یدونه ادکلن

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

من ساعت و بنگل گرفتم برا تولدش 38 تومن 😀 کادو سبک نمیدونم چی میتونی دست گل ربانی خودت درست کنی در ک ...

یا خدا من در این حد نمیتونم 😓🤣

نه بابا چه گلی نمیخوام پرنسس شه که ولی خب همون تیشرت و اینا میخوام چیز خوب بخرم خودش چیزای اصل میپوشه اخه نمیدونم چی براش بخرم از کجا بخرم

یا خدا من در این حد نمیتونم 😓🤣نه بابا چه گلی نمیخوام پرنسس شه که ولی خب همون تیشرت و اینا میخوام چ ...

ساعت نگیر با پولت

ساعت اصل نمیشه دیدی به روت آورد ضایع است

نمیتونی قسطی بگیری ؟

یا بیشتر هزینه کنی؟

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

ساعت نگیر با پولت ساعت اصل نمیشه دیدی به روت آورد ضایع است نمیتونی قسطی بگیری ؟ یا بیشتر هزینه کنی؟

چرا قسطی هم تو ذهنم هست. بجز ساعت چی؟ دوستم میگه از چرم مشهذ براش کیف پول بگیرم

چرا قسطی هم تو ذهنم هست. بجز ساعت چی؟ دوستم میگه از چرم مشهذ براش کیف پول بگیرم

فقط کیف پول ؟

کم نیست ؟

من امروز براش یدونه گرفتم چرم خوشم اومد

حالا روم نمیشه تکی بدمش بهش

فقط کیف پول ؟ کم نیست ؟ من امروز براش یدونه گرفتم چرم خوشم اومد حالا روم نمیشه تکی بدمش بهش

چرا حسمیکنم کمه منم😭😭😭

وای چه غلطی بکنم پس اخع من واقعا پول ندارم فکر نمیکنم توقع هم داشته باشه حتی چون خیلی پولداره خودش

چرا حسمیکنم کمه منم😭😭😭وای چه غلطی بکنم پس اخع من واقعا پول ندارم فکر نمیکنم توقع هم داشته باشه حت ...

اتفاقا من میدونم الان توقع داره

میگه من این همه براش خرج کردم حداقل یکم یه جبرانی بکنه

ماشین کنترلی براش بگیر

اتفاقا من میدونم الان توقع داره میگه من این همه براش خرج کردم حداقل یکم یه جبرانی بکنه ماشین کنترلی ...

ماشین کنترلی دوس دارن جدی؟🤣🤣🤣

بابا این بازاریه آخه صب میره شب میاد ماشین کنترلی فکر نکنم دلش بخواد

ماشین کنترلی دوس دارن جدی؟🤣🤣🤣بابا این بازاریه آخه صب میره شب میاد ماشین کنترلی فکر نکنم دلش بخواد

بازاریییی

شغلش چیه؟