2777
2789
عنوان

زن قوی هستید؟

210 بازدید | 20 پست

بچه ها چه اتفاقاتی تا حالا افتاده که از پسش براومدید؟ 

چیزی که بخاطرش به خودتون افتخار کنید؟ 

موفقیت کار هرچی

اگه زن قوی و‌ موفقی هستید بیاید یکم از خودتون بگید انگیزه بگیریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکسالو نیم دوری همسرمو تحمل کردم در بدترین حالت روحی ممکن اما خطا نرفتم و به خودم افتخار میکنم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

کسایی که اذیتم می‌کردنو نشوندم سرجاشون

اسمم شده نانجیبِ زبون درازِ دعوایی

ولی عوضش راحتم از دست آزاراشون

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

والا خیلی قوی هستم که تونستم بارداری و زایمان رو پشت سر بذارم و بچم رو تا الان که ۱۳ ماهشه خودم تنها از پسش بر بیام و از هیچکس کمک نگیرم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه چهارم رو که باردار شدم اکثر افراد خونواده هامون میگفتن سقط کن

از اینکه به حرفشون گوش ندادم و کار درست خودمو یا هزاران سختی و فشار پیش بردم،به خودم افتخار میکنم

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
بچه چهارم رو که باردار شدم اکثر خونواده هامون میگفتن سقط کن از اینکه به حرفشون گوش ندادم و کار درست ...

آفرین عزیزم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

فک میکنم متوسطم نه ضعیفم نه خیلی قوی 

چیزی یادم نمیاد من موفقیتای کوچیک به چشمم نمیاد کلا 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها