الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدیهای دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
سلام گلم ن عزیزم همه دکترا انجام نمیدن فقط بعضی جاها انجام میدم که قانونی نیست ولی دکتر عنایت الله ایزدی انجام میده قانونی هسته من همسرم اولش راضی نمیشد ولی وقتی چارهای جز این نداشتیم کم کم قبول کرد همسرم خیلی خوشحاله دیگه پذیرفته که باید قبول کنه الان هیچ مشکلی نداره خیلی خوشحالم هست عزیزم میشه از برادر شوهر بگیری من خودمم اول قصدم همین بود ولی توروخدا اینکار نکن پشیمون میشی بعدا من خودم تا آخرش رفتم تو سایت همین دکتر تو اینترنت برو همه چی نوشته هرسوالی داشتی درخدمتم
سلام گلم ن عزیزم همه دکترا انجام نمیدن فقط بعضی جاها انجام میدم که قانونی نیست ولی دکتر عنایت الله ا ...
عزیزم میشه دلیل اینکه میگی بعدن پشیمون میشی رو بگی چرا ؟همسر من عمرن قبول کنه از غریبه باشه حالا اینم شایدبتونم یجوری راضیش کنم چون یه دکترم همین پیشنهاذ داده بوده قبلا .ما تبریز هستیم شرایطش ندارم بریم شهر دیگه با ای یو ای انجام میشه ؟دوره ای یو ای چجوره چند روز طول میکشه ؟شما چرا پشیمون شدی از اینکه از برادر همسرتون بشه؟ ولی فک کنم تو خود تبریز هم انجام میدن قراره همسرم پس فردا بره دکتر تا ببینیم چی میشه شما چندسال ازدواج کردین
سلام عزیزم خوبی ؟بارداری چطور میگذری ؟هرروز برات دعا میکنم بارداری سالم و راحتی داشته باشی
من هنوز بابت خرفام بهت شرمنده ام 😞امیدوارم منو بخشیده باشی
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا