2821
2789
عنوان

سلام عروسی جاریمه 😐

1361 بازدید | 79 پست

ولی از ۵ ما بعد عقدشون با ما حرف نزدن بی دلیل 😐 یه هفته بعد عروسیشونه مادرشوهرم زنگ زده میگه باید بیایین عروسی شوهرمم میگه من عمرا نمیرن بنظرتون چیکار باید بکنم من این وسط ؟ دخالت نکنم کلا؟؟یا چی؟؟ 😐😐 خدایی هنگم آخه تو یه هفته چیکارا میتونم انجام بدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حداقل باید زنگ میزدن دعوتتون می‌کردن مثلا برادرشوهرت به شوهرت زنگ میزد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

کی باهاتون حرف نزده؟ فقط جاریه یا مادرشوهر و برادرشوهرم

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 

ب نظرم شوهرتو راضی کن

برا خودت خوبه

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

بنظرم با مانتو برو یه ساعت بشین برگردید 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

به نظرم همسرت رو راضی کن که برید.شده شبیه مهمون هم برید،برید چون سربلندی خانواده همسرته و تو هم شبیه دختر اونایی الان پس باید اونا رو هم شاد نگه داری.البته اگه مسئله جدی نیست که بحث توهین باشه و....

2825
2823
2791
2779
2792