2777
2789
عنوان

مادرا کمک

1006 بازدید | 96 پست

دخترم از دیروز گرفتکی بینی و عطسه و گلو درد داره مثلا من نگاه کردم گلوش قرمز بود کمی 

به نظرتون کروناس؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه منم چند روز پیش همینطور شد البته گلو درد نداشت بردم دکتر گفت سرماخوردگیه

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم چند روز پیش همینطور شد البته گلو درد نداشت بردم دکتر گفت سرماخوردگیه

نگرانم ۷دسالشه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
آجیم اینطور علایمی داشت کرونا بود

از خودم گذشتم صددرصد الان به من داده اگه کرونا باشه نگران خودشم

منم گلودورد ابریزش داشتم سرماخوردگی بود

رفتی دکتر ازکجا فهمیدی؟

مواد مقوی واسه کرونا=ماهیچه خیلی مهمه 🥰مایعات فراوان مثل آب هویچ و شیر موز یا کمپوت گیلاس🥰تخم مرغ آب پز🥰اخبار منفی ممنوع باعث استرس میشه استرس هم سیستم دفاعی بدن رو پایین میاره 🥰چای دارچین و زعفرون و زنجیل زیاد بخورین حتی وقتی مریض نیستین خیلی عالیه البته زیاد زجیبیل باعث قلب درد میشه تعادل داشته باشه🥰موقعی که مریض شدین حمام نرین🥰خربزه و هندوانه و انگور خیلی بده موقعی که مریض هستین قبلش مشکلی نیست 🥰لبینات و مرکبات در زمان کرونا نخورین قبلش مشکلی نیست 🥰🥰عسل عالیه سعی کنین همیشه بخورین 🥰حتما ی ازمایش بدین ببینید چ ویتامینی کم دارین بعد دارو مصرف کنین چون اگه ویتامین بدنتون کم باشه موقع مریضی حالتون بد میشه🥰این موارد نکات خیلی خوبین همیشه به تغذیه تون برسین انشالله همیشه سلامت باشین🥰🥰😍

الهی همه حال دلشون عالی باشه الهی آمییین🤩🤩
مواد مقوی واسه کرونا=ماهیچه خیلی مهمه 🥰مایعات فراوان مثل آب هویچ و شیر موز یا کمپوت گیلاس🥰تخم مرغ ...

قربونت برم

خدا نکنه 🥲🥲😘😘😘 انشالله سلامتی کاملتون رو بدست بیارین

کاش من بودم بچمه ۷سالشه و نگرانسم بعدا بدتر نشه