2777
2789
عنوان

از دیروز موقع ناهار

143 بازدید | 13 پست

سلام صبح بخیر

دیروز سرناهار که ماکارونی داشتیم هوس سیر کردم. یه حبه کوچولو سیر با ناهار خیلی کم کم خوردم... خیر سرم یه لحظه گفتم سیر خیلی خاصیت داره... همون یه حبه رو با ماکارونی باناز و عشوه خوردم. همون موقع ناهار سمت چپ معده ام تیر کشید... تا الان میسوزه...به سمت چپ میخوابم میسوزه 😭 یعنی زخم معده گرفتم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میشه سیر رو با ناز و عشوه خورد 😂 خب معده ت هنگ کرده دیگه 😅

همینطور که میخوردم به خاصیت های فراوانش فکر میکردم... به اینکه میکروب کشه و دشمن کروناست... 

نمیدونستم دشمن معدمم هست 😓 آخه سیر پوست دست رو میسوزونه چه برسه به معده با اون دیواره حساسش 🙈 

چرااااا 

معده ام انگار سوراخ شده میسوزه 🤒🤕

سیر وناز وعشوه؟  جل الخالق

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
فقط ناز و عشوه را تصور کردم و اینکه چقدر بوی سیر میدادی بیچاره شوهرت😁 قرص معده بخور الان هم صبحانه ...

ناز عشوه منظورم تصور اینکه چقدر الان دارم به بدنم لطف میکنم و عفونت کشی و این حرفااااا

اصلا من حتی توی اوج تابستون عرق نمیکنم که بو بگیرم حتی اگه چند روز حموم نرم. چون آدم سرمایی هستم و سفید پوست... انقدرم بهداشتی ام که نگووو . سال یکبار سیر میخورم بلای معده میگیره منو 

بعدشم شوهرم یه ماهه که نیست 🤪