2777
2789
اینجافرنگی میخریدم کیلو۲۰تومن تپل تپل ولی اون ریزا رو قبول نداشتم امسال نرفتم شهرستان که بگیرم.یک کم ...

من آلبالو درشتا رو دوست ندارم آلبالو ریزا هم رنگ بیشتری دارن هم طعم بهتری 

آلبالو درشتا اولش که اومده بود بهش میگفتن آلبالو مجاری حالا میبینم یه اسم دیگه هم میگن از بس خوشم نمیاد یادم رفته چی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکه سیبم یادم. بده حتما

من خودم به روش قدیمی درست کردم یه بار عالی شد تومجردیم براهمسرم درست کرده بودم بعدعقداوردم براش...سیب رو شستم وپوست کندم وتخماشوگرفتم ریختم تو دبه ویه دوتا لیوان آب ریختم تو دبه درشومحکم بستم گذاشتم کنج حیاط فک کنم تا چندماه؛بعدچندسال من وهمسرم درست کردم همسرم باروش اینترنت انجام دادخوب شد برا من خراب شد  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من آلبالو درشتا رو دوست ندارم آلبالو ریزا هم رنگ بیشتری دارن هم طعم بهتری  آلبالو درشتا اولش ک ...

آره من اینجا چون رنگ نداره وخوب نیست نمیخرم ولی برا کمپوت فقط ریزامناسبن چون پررنگ وخوش عطرن؛آلبالو گوشتی یا آلبالو فرنگی مامیگیم‌بهش.

بعد باید صافش کنی‍؟سیب زرد یا قرمز؟اب جوشیده؟

آره.رنگ سیب مهم نیست.آب معمولی.ولی بذارهمسرم که درست کرد میگم به روش اون درست کنی روش من قدیمیه مادرشوهر دخترداییم باغ دارن من همه چیوبه روش اون انجام میدم نمیدونم چرااین دفعه اینطوری شد  

چه بهتر بذار همیشه خودش درست کنه  از دید مثبت به همه چی نگاه کنیم    

آره تازه چقدبرادرشوهرم‌پشت من بود میگفت من برنده میشم ضایع شدم    من برای موهام استفاده میکنم.

شاید جاش گرم بوده  سرکه سیبو برا چی استفاده میکنید

برای لاغری خوبه؛بعضی از زنا براعفونت استفاده میکنن... برا شوره وچربی سر...