2777
2789
بخدا باگوجه نرسیده ولوبیاسبزو همه چی درست میکنه...ترشی میوه جاتش   دلم تنگ شدبراش     ...

مادرشوهرم به دختراش و جاریم میده بمن نه تو دلت تنگ شد من یادم افتاد صد تا فحش دادم باز😂

بخدا باگوجه نرسیده ولوبیاسبزو همه چی درست میکنه...ترشی میوه جاتش   دلم تنگ شدبراش     ...

حالا میدونی جالب چیه به شوهر من میکه از باغ شهریار گل کلم بخر اینم میره دو تا از بسته های بزرگ و گرون ترینش میخرع میده اما دریغ از یه پیاله کوفتش بشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه توضیح بدین من دیروز درست کردم خیلی خوشم نیومد احساس کردم شکر و آلبالو کمه برنجش رو هم مامانش آب ...

ببین گلم من ی مرغ کامل میذارم با ۱لیوان اب و ۱دونه پیاز و ۲تا سیز و نمک و فلفل ابپز بشه

البالو هم ۴تا لیوان دسته دار فرانسوی با ۱لیوان شکر ک ۱ساعت قبل شکر ریختم روز اب انداخته با ی ته استکان تب میذارم۲۰دقیقه بپزه خودش ابم میندازه

۲ ۳ تا پیاز ریز ریز خورد میکنم با زعفرون فراوون و کره  تفت میدم که طلایی طلایی بشه بعد مرغم ریش ریش میکنم میریزم توش و باز زعفرون میزنم ب مرغم تفت میدم ۱۰دقیقه و برنج ابکش میکنم

ته دیگ میذارم برنج میریزم بعد زعفرون میریزم رو برنج بعد مرغم میریزم بع البالو بعد ۲تا قاشق از سس البالو باز برنج میریزم روش زعفرون بعد مرغ و البالو بخدا هرکس خورده میگن بی نظیر

اخ اخرم ۵۰گرم کره و زعفرون دم کرده میریزم روش😋😋😋

کمپوتش چطوریه؟بخدا میکنیم حمالی میکنیم با هزار ناز و ادا میدیم به اینو اون نمیگیرن حالا یه چیز یادم ...

کمپوتش من میشورم دستهاشو میچینم بعد میذارم آبش بره وروپارچه پهن میکنم...بعدمییچینم توشیشه وآب پرمیکنم شیکرهم میریزم چندتاقاشق یه قابلمه بزرگ شیشه هارو توش میچینم تا نصف قد شیشه تو قابلمه آب میریزم میذارم جوش بیاد تایمشویادم رفته.جانم بگو؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مادرشوهرم به دختراش و جاریم میده بمن نه تو دلت تنگ شد من یادم افتاد صد تا فحش دادم باز😂

چرانمیده؟  عیبی نداره خودت درست کن راحته یه بارکافیه درست کنی الان تاپیک زدی من میفته توسرم درست کنم فردا شروع کنیم باهم

حالا میدونی جالب چیه به شوهر من میکه از باغ شهریار گل کلم بخر اینم میره دو تا از بسته های بزرگ و گرو ...

عیبی نداره چی بگیم بعضیا یه طوری ان...تهرانی؟

کمپوتش چطوریه؟بخدا میکنیم حمالی میکنیم با هزار ناز و ادا میدیم به اینو اون نمیگیرن حالا یه چیز یادم ...

بگو عزیزم 

کمپوتش از این اداها که تو شیشه میریزن هم نمیخواد البته دوست داشته باشین تو شیشه میتونین بریزین بذارین تو قابلمه آب‌جوش بجوشه 

حالا آلبالو رو میسوری با هسته می‌ریزی تو یه قابلمه آب جوش یه مقدار شکر میزنی خیلی کمتر از شکری که به مربا میزنی من چشمی میریزم مقدار دقیق آلبالو و شکرم رو نمیدونم چقدره ولی خب جوری که آبش یه چیز تو مایه های شربت بشه میذاری چند دقیقه میجوشه رنگ آلبالو که دراومد تو آب و پوست آلبالو یه کم ترک خورد و تغییر رنگ داد کافیه بعدشم میذاری خنک میشه میخوری تو خانواده ما آلبالو فقط خوراک منه بقیه اصلا جز میوه حسابش نمیکنن ولی کمپوت که درست کنم همه میخورن 

اگه زمان دقیق و مقدار دقیق شکر میخوای تو گوگل هست

کمپوتش من میشورم دستهاشو میچینم بعد میذارم آبش بره وروپارچه پهن میکنم...بعدمییچینم توشیشه وآب پرمیکن ...

ماچون مادربزرگم شهرستانه هر وقت بریم همه چی میده میاریم ارگانیک  و بدون افزدونی سالمه سالم امسال رفتیم مادربزرگم کره و دوغ و همه چی داد مثل همیشه من چون نمیخورم اصلا نیاوردم دادم مامانم مامانمم گفت زیاده یه همسایه دارن خیلی مفلسه  و ندار مامان ساده من برده داده گفته فلانی بیا اینا برا شما سوغاتیه، میگه سه روز بعد زنه اورده جلو در گفته ما از اینا ممیخوریم باید بخریم پاستوریزه اشو مامانم انقدر ناراحت شده بودا بهم گفت کاش میریخت تو جوب اما پس نمیداد اینکار یعنی چی،حالا البالوهامونم همینه بخدا منو بابامو مامانم با مصیبت میکنیم زنگ میزنیم بیایید ببرید کلاس میذارن شانس نداریمه

چرانمیده؟    عیبی نداره خودت درست کن راحته یه بارکافیه درست کنی الان تاپیک زدی من میفته تو ...

دورت بگردم حتما چرا که نه ازت سوالامو میپرسم 

منم تصمیم گرفتم برا رو کم کنی درست کنمو بهشون بدم