2777
2789
عنوان

پیاده روی

277 بازدید | 10 پست

سلام 

من یه مشکلی دارم و تا به الان کسی نشنیدم که اینجوری باشه 

من دلم میخواد پیاده روی کنم ولی بعد از تقریبا یک رب پیاده راه رفتن قسمت ران پاهام خارش شدید میگیره همه قسمتاش جوری که توو خیابون اشکم درمیاد 

یه رب که بشیم آروم میشه

برای همین نمیتونم پیاده روی کنم قابل تحمل نیست 

کسی میدونه راه حلش چیه یا تجربه ای داره

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

یکی از مواد یا ویتامینهای بدنت کمه.ممکنه روی بدنت کم باشه

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خارش یا اینکه میپره گوشتت من اخه احساس میکنم گوشت رون پام لرزش گرفته در این حد😐ولی خارشو نشنی ...

خآرش شدید یجوری که نمیشه تحملش کرد

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
خآرش شدید یجوری که نمیشه تحملش کرد

زینک میخورم نمیدونم چمه 

اخه بخاطر دیسک کمرم نمیتونم برم باشگاه 

عزیزم خارش یا اینکه میپره گوشتت من اخه احساس میکنم گوشت رون پام لرزش گرفته در این حد😐ولی خارشو نشنی ...

شما ممکنه منیزیم بدنت کم باشه منم پرش داشتم البته حتی وقتی داشتم استراحت میکردم ازمایش دادن منیزیم کم بود قرص مصرف کردم خوب شدم

خب عزیزم حتما بخاطر همون دیسک کمرته

شاید 

شما ممکنه منیزیم بدنت کم باشه منم پرش داشتم البته حتی وقتی داشتم استراحت میکردم ازمایش دادن منیزیم ک ...

عه جدن ممنون که گفتی اره منم تو استراحتم گاهی اینجوری میشم ممنون که گفتی حتما استفاده میکنم حتی اگه منیزیمم کم نباشه استفاده کردنش مضر نیس که

فقط خدا
عزیزم همه جای بدنت پرش داشت یا فقط رونات 

رونام قشنگ انگاری می‌پریدن من البته یکم اون دوران عصبی هم بودم ولی خب انگار میزد ماهیچه 

اره بگیر پودرش هم هست ولی قرصش بهتره