2777
2789
عنوان

چرا ترکید آخه؟؟؟دروغ بود اینم؟؟

307 بازدید | 39 پست

تاپیک دخترم پرپر شد رو میگم چرا ترکید؟؟

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

وای قلبم درد گرفت تاپیکش رو خوندم

منتها داشتم قبلیا رو میخوندم ببینم قضیه چیه ک فهمیدم دخترش فوت شده

خدا رحمتش کنه

ولی نفهمیدم نتیجه پزشکی قانونیش نیومد؟؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی میشه خلاصشو بگییییی

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴
سوال منم هست نصفشو خوندم کار پیش اومد اومدم بقیشو بخونم دیدم ترکیده 

اره منم اومدم بقیشو بخونم دیدم تعطیل شده 

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.
اسی میشه خلاصشو بگییییی

والا خودمم فقط یه صفحه خوندم دختر 13 سالشون شب دل درد میگیره بهش قرص مفنامیک میدن میخوره صب پا نمیشه متوجه میشن که مرده

نه دروغ نیست ولی خب خودش دوست داشت پاک بشه وماشالله بعضیا فضول زود گزارش میزنن خدا بهش صبر بده

اخه بعدش دوباره یه تاپیک دیگه زد اونم ترکوندن

نه شاید چون ناراحت کننده بود گزارش زدن  که یعنی مثلا احححساساااات کسی جریحه دارنشه خو آقا از ...

خودش خواست تعطیل شه گفت گزارش بزنن

جمله بعدی راست است ، جمله قبلی دروغ است

نه عزیز من 

رایت بود 

اصلا از قلم و بیان احساستشون معلوم بود 

خود استارتر خواست که تاپیک حذف شده 

چون چند تا همشهری شناسایی کردنش و ترسید به همسرش چیزی بگن

چون تمام دردها رو تو خودش می‌ریزه و همه فکر می کنن خدا بهش صبر داده 😭😭😭😭ولی گفت خدا به من صبر ندادهصرفا تاپیک رو برای دلداری زده بود 

تو خونه دو تا بچه کوچیک داره که تا میاد گریه کنه بغلش می کنن بوسش می کنن.مادر استارتر هم پیشش مونده تنها نباشه پیش اونا حتی نتوانسته یه عزاداری از ته دل بکنه 

گفت دردهایی می کشه که هیچکس خبر ندارن حتی شوهرش😭😭😭😭

آخ بمیرم برای دلش 🖤😭😭😭

خوهشا دیگه تاپیک نزنید بگید دروغه 

کامل توضیح دادم 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹