2777
2789
عنوان

یه بنده روسیاه گناهکارم

257 بازدید | 24 پست

دوستان ۲۸ سالمه دستام از شدت گناه سنگینه . قلبم مالا مال گناهه.

تو عمرم نماز نخوندم روزه نگرفتم بندگی خدارو نکردم.

وجودم پراز حق الناس و آبروهایی هست ک بردم 

حتی گناه سقط جنینم گردنمه.

ده ها نفر از دوستامو با وجود ابلیسی خودم بدبخت کردم.

الان پشیمونم تورو خدا کمکم کنین ممکنه خدا منو ببخشه؟؟

اون حق الناس هارو چطور جبران کنم ؟؟

دوستان هرکی رضایت قلبی داره برا بخشش گناهای من یدونه امن یجیب بخونه .

التماس دعا

😑

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین حالیکه پیدا شده از سمت پروردگاره و یعنی خدا می بخشند. حق الناس از همه واجب تره. استغفار کنید براشون . صدقه بدید به نیت خودشون و خانوادشون . رد مظالم بدهید. اگر یکجا نشد ، ماهیانه صدقه و رد مظالم بپردازید

گر صد بار توبه شكستى باز  آ 

حرف من نيست 

حرف خداى مهربونه 

پس بهش اعتماد كن و از نو شروع كن و استغفار كن 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

در توبه همیشه بازه،به شرط تکرار نکردن خطا

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

اصن ناراحت نباش ماهم همه گناه کاریم پیغمبر ک نیستیم خیلیم بمون خوش میگذره

مهم اینه دیگه گناه نمیکنی ی راست میری بهشت🤣

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

اگه از ته دل پشیمانی و دیگه نمی خوای اون گناه‌ها رو تکرار کنی 

آره حتما خدا می بخشدت مطمین باش 

برا حق الناس ها اگر قابل جبران هست جبران کن 

اگر قابل جبران نیست به جای اون آدمها هر کار خیری که می تونی مالی یا معنوی انجام بده انشاالله که بعدها اونا هم ببخشنت 

خدا دوستت داره که پشیمون شدی از گناهانت 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

از حق الناس هر کسی رو که می‌شناسیم حلالیت بگیرین.کسایی رو که نمیشناسین به جاشون رد مظالم بدید زیاد استغفار کنین خدا حق خودشو میبخشه نمازاتون رو هم اروم اروم قضا کنین ناراحت نباشین اکثرمون همینطوری هستیم

خداخیلی مهربونه توبه کن یکی آقا به نام رضا داداشی توبه میکنه و الانم سایت زده تو سایتش خیلی مطالب عالی میگذاره .اسم سایتش داداش رضا .سرچ کنید میاد تو تلگرام هم کانال داره بعداز توبه اش خیلی کارها کرده کتابهای صوتی داره دائم درحال یاد گرفتنه تو سایتش از چیزهایی که یاد میگیره به اعضا یاد میده