2777
2789
عنوان

توروخدا اگر تجربه دارید کمک کنید.

629 بازدید | 60 پست

کسی بوده بچه اش تو نوزادی ناگهانی بدون هیچ مشکلی گریه شدید کنه؟

پسر من دوماه و نیمه هست از بعد از دو ماهگی هفته ای بکی دوبار پیش میاد که وقتی ساکته ناگهانی یه گریه وحشتناک میکنه طوری که از گریه ریسه میره.

نگید کولیک هست آخه این فقط بعضی روزا اونم به طور ناگهانی و خیلی شدید گریه میکنه طوری که فکر میکنی چیزی نیشش زده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم اینطور بود تقریبا تا دوماه اول همش گریه میکرد تا چند ثاتیه شدید نفسش میرفت بردیمش دکتر گفت هیچیش نیست عادیه البته یه چندتا شربت دل دردم داد ولی تو گریش تاثیری نداشت  بعد خودش خوب شد 

ببر یع سونو ازش بگیرن احتمالا رفلاکس پنهان داره

رفلاکس پنهان که داره . دارو میخوره. اما اصلا همچین گریه ای نداره مثلا تو ۱۵ روز سه بار این اتفاق افتاده اونم ناگهانی با گریه شدیددد

گوشش درد میگیره عزیزم دختر منم اینجوری بود بردمش به دکترش گفتم کفت گوشش التهاب داره یهو درد میگیره ی ...

آخه میگن‌گوش درد باید دست بزنه به گوشش و گوشش رو بکشه که پسرم اینجور نیست. برا دختر شما وقتی آروم بود ناگهانی میزد زیر گریه؟ توروخدا برام بگو دارم از استرس چیزایی که خوندم خفه میشم

پسر منم اینطور بود تقریبا تا دوماه اول همش گریه میکرد تا چند ثاتیه شدید نفسش میرفت بردیمش دکتر گفت ه ...

مشکل اینه که پسر من همش گریه نیست. در اوج آرامش یکدفعه یه گریه شدید میکنه که رقیقا نفسش میره. هر از چند روزم پیش میاد