2777
2789
عنوان

بیا دستور غذا بگو دستور غذای خوشمزه بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 61 پست
خب دستورش رو بگین چی توی گوشتش میریزین من درست میکنم خوب نمیشه

گوشت چرخ کرده 

سویا رو یا با گوشت چرخ کن یا مثل من تنبل آسیاب کن ، پیاز و سیر رو رنده میکنم ننک و فلفل سیاه میزنم 

یه عدد ژامبون رو بزار رو ماهیتابهو پنیر گودا رو بزار روش بعد از همبرگرهایی که پختی بزار رو پنیر تا کاملا اب بشه بزار داخل نون باگت و خیارشور جعفری گوجه نوش جان کن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ولی نمک نمیزنم شکر میزنم، نونارو هم سالم میزارم تیکه نمیکنم

تیکه تیکه خوشمزه تره یه تیکه نون رو 9 قسمت میکنم هر چی نونش کوچکتر باشه تخم مرغ بیشتر میگیره خوشمزه تره حتی 9 قسمت کردن رو بیشتر از 4 قسمت کردن نون دوست دارم 

ولی لامصب تخم مرغ زیاد میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شکمش رو با پیاز داغ و آلو و زرشک پر میکنم درش رو با نخ و سوزن میدوزم و بعد قابلمه رو یه کم پیاز د ...

چه جالب  حتماً باید خوشمزه باشه 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

من میتونم فلافل خوشمزه درست کنم کلا فلافلام زبانزده فامیله

یک لیوان نخود رو بیشتر از دوازده ساعت میخیسونم بعد یه سیب زمینی متوسط آبپز میکنم با یه پیاز متوسط از چرخ گوشت ردشون میکنم نخودارو با اون سوراخای ریز رد مینکم بقیه متوسط.بعد به موادم یکی دو قاشق مربا خوری ادویه کاری، نمک،یکم زردچوبه، فلفل،و یه ق م بکینگ پودر میزنم با قاشق قشنگ هم میزنم نیم ساعت استراحت میدم.تو تابه خیلی کوچیک( که زیاد روغن نبره) با روغن فراوون ( با قالب فلافل رو در میارم) آروم سرخ میکنم واقعا خوشمزه و ترد میشه هزار برابر بهتر از بیرونیا

دلم برات تنگ شده حسین

من میتونم فلافل خوشمزه درست کنم کلا فلافلام زبانزده فامیله یک لیوان نخود رو بیشتر از دوازده ساعت می ...

ادویه تخم زیره و شوید بهم گفتن بزنم 

بعد من درست میکردم هربار خشک میشد یا وامیرفت یطور بدی میشد بعد بهم گفتن آب و آرد یا گودر سوخاری و تخم مرغ بزنم و یه ساعت استراحت بدم خوب میشه اینجوری مشکلم حل شد  

من آشپزیم خوبه ب گفته همه و خودم😊😊😁😁کتلت هام ک خودمم عاشقشونم گوشت چرخکرده و دوتا سیب زمینی کوچیک و پیاز فراوون رنده میکنم آبشو میگیرم حسابی ...ادویه کاری ...زیره...گلپر...فلفل سیاه...زردچوبه ...نمک میزنم عالی میشه 😍😋😋😋

زود باشین خوردنی خوشمزه هاتونو بیارین وسط 

انواع خوراکی قابل قبوله      

استارتر شکمو نشده ها حامله ام حامله دنبال ویار میگردم به جون بچه هام 

پدر بچه های وی از بدو تولدش گم شده و هنوز پیدا نشده لدفا اگه پیداش کردین آدرس بدین بیاد 

ته چین زرشک پلو هم ک سینه مرغ رو با پیاز و نمک و زردچوبه آبپز میکنم حسابی میپزه و ریش ریش میکنم و زرشک رو تو روغتن تفت میدم و مرغ ریش شده رو اضافه میکنم کمی نمک و زعفران دم کرده و کره اضافه میکنم عالی میشه ...تو دیس هم ک ی لایه برنج و یه لای زرشک و مرغ رو میچینم

عزیزم وقتی همبرگر درست میکنی دو تا دونه هم فیله مرغ چرخ کن بریز توش این قد خوشمزه میشه که حرف نداره

امتحان میکنم ❤️

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من چای رو قشنگ دم میزارم 😆😆