چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اجازه بدین با خانواده و همسرم و دوتا بچه هام صحبت کنم اطلاع میدم خدمتتون
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وای نگو چند روز پیش یه تخم مرغ خوردم چقدر خوشمزه بود رفته بودم کوه یکی بچه ها درست کرد تخم مرغ رو شکوند ادویه هم زده بود تو روغنش بعد سفیده رو گذاشت یه کم پخت بعد کلا همش زد قاطیش کرد
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وای نگو چند روز پیش یه تخم مرغ خوردم چقدر خوشمزه بود رفته بودم کوه یکی بچه ها درست کرد تخم مرغ رو شک ...
ببین بیرون نون خالی هم بخوری بهت میچسبه تخم مرغ که جای خودشو داره