2777
2789
عنوان

بیا دستور غذا بگو دستور غذای خوشمزه بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 61 پست
ته چین زرشک پلو هم ک سینه مرغ رو با پیاز و نمک و زردچوبه آبپز میکنم حسابی میپزه و ریش ریش میکنم و زر ...

اینو گفتین یادم اومد من چندسال پیش چندبار ته چین درست کردم حتی بار اول هم عالی شد ولی چند وقت پیش درست کردم  خوب نبود انگار خیلی ماستی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرمایید نیمرو😉😋😜

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آفرین دخترم کی بیایم واسه خواستگاری؟ 

اجازه بدین با خانواده و همسرم و دوتا بچه هام صحبت کنم اطلاع میدم خدمتتون

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بفرمایید نیمرو😉😋😜

بهترین و سالم ترین غذاست بهمراه ترشی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بفرمایید نیمرو😉😋😜

وای نگو چند روز پیش یه تخم مرغ خوردم چقدر خوشمزه بود رفته بودم کوه یکی بچه ها درست کرد تخم مرغ رو شکوند ادویه هم زده بود تو روغنش بعد سفیده رو گذاشت یه کم پخت بعد کلا همش زد قاطیش کرد 

بهترین و سالم ترین غذاست بهمراه ترشی

بله واقعا😋😋

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اینو گفتین یادم اومد من چندسال پیش چندبار ته چین درست کردم حتی بار اول هم عالی شد ولی چند وقت پیش در ...

من اون ته چین رو زیاد دوس ندهرم فقط ته دیگش خوشمزس البته ب مزاج من....شاید موادش رو کم یا زیاد زدی گلم

وای نگو چند روز پیش یه تخم مرغ خوردم چقدر خوشمزه بود رفته بودم کوه یکی بچه ها درست کرد تخم مرغ رو شک ...

ببین بیرون نون خالی هم بخوری بهت میچسبه تخم مرغ که جای خودشو داره

من اون ته چین رو زیاد دوس ندهرم فقط ته دیگش خوشمزس البته ب مزاج من....شاید موادش رو کم یا زیاد زدی گ ...

آره موادش کم و زیاد شد چیکار کنم که خوشم میاد 

البته حال آشپزی هم ندارم 

عه خب میگم حالا فکرش نباش ما پسر دم بخت نداریم

😥😥😥😥😭😭😭