2777
2789

دستور غذا فینگر فود دسر هر چی خوردنی هست رو بگین یه چیزی که عاشقش هستین

مواد اولیه اش هم عجیب غریب نباشه تعدادش هم زیاد نباشه 

بیا دستور بگو دور هم یه چیزی یاد بگیریم

همبرگر 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خودم هم میگم فعلا تنها هنرم اینه که نون تست رو چند قسمت میکنم چندتا تخم مرغ با چندتا قاشق شیر و نمک مخلوط میکنم تکه های نون رو ميندازم توی تخم مرغ بعدم تو ماهیتابه با کره سرخش میکنم خیلی خوشمزه میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخواین زرشک پلو برای مهمونی درست کنین مرغتون رو از شب قبل بزارین توی سیر و پیاز و فلفل دلمه ای و یکم زعفرون مزه دار بشه

بعد حسابی سرخش کنین

 با همون موادی که توش مرغ رو مزه دار کردین سس درست کنین 

مرغا رو بزارین توش تا بپزه 

بهترین خورشت مرغی میشه که تا حالا درست کردین

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

این عالیههه 

اول مرغ رو یه ساعت بذار تو آب و نمک  بعد یه پیاز تو روغن سرخ کن و مرغ رو کامل بذار توش یکم سرخ شه  بعد آلو بخارا و بادام بریز و کمی دیگه سرخش کن و آب بریز  نیم ساعت مونده به پخت کامل زعفران و هویج بریز بذار بپزه  در آخر مرغ رو بذار تو فر تا روش کامل طلایی شه  توش هم با تخم مرغ آبپز پر کن

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
این عالیههه  اول مرغ رو یه ساعت بذار تو آب و نمک  بعد یه پیاز تو روغن سرخ کن و مرغ رو کام ...

من شکمش رو با پیاز داغ و آلو و زرشک پر میکنم درش رو با نخ و سوزن میدوزم و بعد قابلمه رو یه کم پیاز داغ و چندتا دونه گوجه درسته و پیاز درسته و آلو سیاه و آب میریزم مرغ رو که سرخ کردم ميندازم توی این مواد تا بپزه تقریبا یه شیوه قدیمی هست

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792