2777
2789
عنوان

اگر این شرایط رو داشتین حاضر به انجام چنین کاری بودین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما و همسرت تا الان معرفتتونو ثابت کردید چه زمانیکه پدرشوهرت زنده بودن و با بیماری میجنگیدن و حتی لحظات اخر عمرشون کنار شما بودن و حتی الان که مادرشوهرت تنهاست و بیماره...الهام جونم میدونم چقدر دلت پاکه و کمتر عروسیو دیدم که باوجود تبعیضهای خانواده شوهرش،بازم برای کمک کردن دریغ نکنه...میدونم اینبارم از عمق وجودت کمکش میکنی و اینم میدونم چقدر دلسوزمادرشوهرتی...مطمئن باش این کمکها در ذهن خدا میمونه و تو زندگی خودت و بچه هات برکت داره❤🌹

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
شما و همسرت تا الان معرفتتونو ثابت کردید چه زمانیکه پدرشوهرت زنده بودن و با بیماری میجنگیدن و حتی لح ...

عزیزم مرسی😘😘

تو جای من بودی قبول میکردی؟ 

چون باید حسابی مخالفت خانوادمم به جون بخرم

عزیزم مرسی😘😘 تو جای من بودی قبول میکردی؟  چون باید حسابی مخالفت خانوادمم به جون بخرم

قربونت برم😍

نمیخوام شعار بدم ولی اره چون بعدا عذاب وجدانش برام میموند که شاید میتونستم اون لحظه کاریو بکنم اما انجامش ندادم...از برادر شوهرای بیمعرفتت چ خبر؟کاش کمی غیرت داشتن 

قربونت برم😍 نمیخوام شعار بدم ولی اره چون بعدا عذاب وجدانش برام میموند که شاید میتونستم اون لحظه کا ...

منم امشب به شوهرم گفتم قبوله.هرکاری میدونی صلاحه براش انجام بده.چون خودمم مادر دارم نمیتونم اگه مادرم مریض باشه بیخیال باشم😔

نه اصلا نیستشون.اصلا کمکی نمیکنن.هر دونه قرصی که برای یک هفته اس ۱۵میلیونه

حالا که قراره پیش شما زندگی کنه ،کاش هزینه هاشو تقسیم میکردین اینطوری به شما هم فشار نمیاد ..خودتم زندگی داری بلخره .بیمه نیست مامانش؟الهام خودتم دست تنهایی باردارم هستی ،میگم نمیشه پرستار بگیری کمکی باشه؟

حالا که قراره پیش شما زندگی کنه ،کاش هزینه هاشو تقسیم میکردین اینطوری به شما هم فشار نمیاد ..خودتم ز ...

اصلا کمک نمیکنن به هیچ عنوان.

اره هزینه اش خیلی بالاس

سجاد گفته پرستار میگیرم

خودمم استراحت مطلقم

دلم خونه براش از این طرف درگیر منه از اون طرف مامانش

منم امشب به شوهرم گفتم قبوله.هرکاری میدونی صلاحه براش انجام بده.چون خودمم مادر دارم نمیتونم اگه مادر ...

قربون دلت😔

قبلا هم گفتم ،یه روزی جواب بیغیرتی و بیمعرفتی نسبت به پدرمادرشو میدن ..بخدا مامانبزرگ من ناخنش خراش برداره کل بچه ها بسیج میشن برای خوب کردن حالش اونوقت تعجب میکنم حتی دختراش هم انقدر بیمعرفتن نسبت بهش

اصلا کمک نمیکنن به هیچ عنوان. اره هزینه اش خیلی بالاس سجاد گفته پرستار میگیرم خودمم استراحت مطلقم ...

اعصابم خورد شد برات..کاش نزدیکت بودم حداقل میتونستم یه کمکی بکنم بهت الهام😔

خدا سلامتی بده به همسرت مطمئن باش دعای خیر پدرمادر پشت سرشه

قربون دلت😔 قبلا هم گفتم ،یه روزی جواب بیغیرتی و بیمعرفتی نسبت به پدرمادرشو میدن ..بخدا مامانبزرگ م ...

فدای تو براش دعا کن گناه داره.

اره والله تعجب میکنم.اونم مادر اینا که این همه زحمت کشیده براشون.

دخترا باز بهترن تا پسرا

دیگه بی غیرتی رو به انتها رسوندن