2777
2789
عنوان

شام عروسی نون پنیر؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 49 پست
باورکردنی نیس😐☹

اصلا خیلی تعجب کردم منم

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
واا تابحال نون وپنیر نذری نخوردی😳😳

ای جان 

مهربونم ، در خصوص شام عروسی نوشتم عجیب بود 

ایراد از نوع نوشتن بنده بود 

🍁🙏

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی  بوده یا شام غریبان😐

بقول دوستم افطار بوده 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
تیپ پدر عروس رو کار ندارم اما شام عروسی ک با دوماده😑

داماد خانوادش معمولین خودشم دوتا شغل داره

مكه سفره و نذري بوده كه بسته نون پنير دادن يه خرما هم ميزاشتن نذري اشون تكميل ميشده

اما به هر حال خوشبخت و شاد باشن كسي براي شكم نميره مهموني و عروسي

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
تیپ پدره ک بخودش ربط داره...ولی غذاش واقعاعجیب بود

اونکه بله ولی خب یه شبه و اونم برای تک دخترت، تیپش دقیقا چیزی بود که حالت عادی میره بیرون تنشه، با اون رنگ 

تو فامیل ی نفر استامبولی داد همه مسخر ش کردن که این چی بود دادی و  خیلی کم خوردن بیشترشو دور ری ...

استانبولی باز فرق داره با نون پنیر، اگه عروسی نمیگرفتن خیلی شیم تر بود اینحوری یه حالتی انگار زورکیه قضیه یا راضی نیستن یا دخترشون ارزش نداره شد

😐😐😐😐🚶‍♀️چی بگم خوشبخت بشن 🌸❤

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
مكه سفره و نذري بوده كه بسته نون پنير دادن يه خرما هم ميزاشتن نذري اشون تكميل ميشده اما به هر حال خ ...

نه منکه اصلا میخواستم زودتر برم خونه قبل از شام چون سرکار بودم تا نیم ساعت قبل از رفتنمون به عروسی و اصلا ناهارم تو شرکت کباب بود برای شام نرفته بودم، حس بدی گرفتم درکل از عروسی 

😑😑حتی اگ ندار هم بودن میتونست هیچ مراسمی نگیرع بهتر ا این بود

من اگه باشم یا نمیگیرم یا مراسم خیلی خلوت فقط فامیلی درجه یک، 

استانبولی باز فرق داره با نون پنیر، اگه عروسی نمیگرفتن خیلی شیم تر بود اینحوری یه حالتی انگار زورکیه ...

کی رفتی عروسی کی تمام شد کی برگشتی؟

شام عروسی و دیرمیدن شاید سما زود اومدی خونه ۹به بعد شام میدن