الان عروسی یکی از اقوام بودیم، دختره حدودا ۱۸ سال پسره فک میکنم ۲۵ اینا، خلوت بود، وضع مالیشون عاللللی نیست ولی بد هم نیست متوسط هستن، دوتا چیز که برام جالب بود اولی تیپ پدر عروس بود که شب عروسی دخترش با به پیرهن مردونه قهوه ای که حتی توی شلوار هم نکرده بود با یه شلوار نقره ای بود، و شام عروسی که پاکت های شامل یدونه نون لواش، دو مشت سبزی، و یدونه پنیر کوچیک بود. عجیب بود برام بنظرم ادم میگیره بهتره تا دخترشو اینجوری کوچیک کنه، بنظر شما طبیعیه؟ بازم میگم ندار نیستن
زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
تو فامیل ی نفر استامبولی داد همه مسخر ش کردن که این چی بود دادی و خیلی کم خوردن بیشترشو دور ریختن درحالی که خیلی خوب شده بود
نون پنیر میدادن که از سر زبون ها نمی افتاد
کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.