2777
2789
عنوان

به نظرتون دوسم داره ؟

98 بازدید | 5 پست

سلام من با نام مستعار گوشتکوب در خدمت شما هستم حالا چرا این اسم چون مامانم میگه حرفات عین گوشتکوب می‌مونه چون انقدر حرف میزنی دارن با گوشکوب میزنن تو سرم 😁😌

راستش ما یه فامیل دارم که مثل داداشم می‌مونه ولی کلا رفتارش باهام عجیب یعنی ندیدم با کسی مثل من حتی با خواهرش اینطوری برخورد کنه 

همش میاد بهم نزدیک میشه سر به سرم میذاره و از حرص خوردنم لذت می‌بره 😐

باهام خیلی شوخی می‌کنه و شده سر میز غذا با اینکه دو تا صندلی خالی بود یکی پیش دختر خالش یکی هم من اومد پیش من نشست

و کلا رفتارش باهام عجیب جوری که پدربزرگم مریض بود اومد  اینقدر مسخره بازی در اورد تا خندم بگیره و همونم هر هر بخنده 😶

یه بارم یه پسر مزاحمم شده بود خانوادگی رفته بودیم بیرون ( بعد من و اون خواهرش رفتیم آب و نوشابه بگیرم پسره بهم متلک انداخت تا میشد باهاش بحث و دعوا کرد)

من می‌خوام بدونم آیا احساسش بهم خواهرانه است یا علاقه 

چون واقعاً نمی‌دونم چیکار کنم مثل داداش میبینمش ولی به این هم فکر میکنم کاش همسر آیندم اینطوری باشه 

ولی بعدش میگم نه بابا این که داداشمه

می‌خوام بدونم که احساسش دوست داشتنه یا اونم من رو مثل خواهر میبنه 

اگر یک روز حرفی زد چطور بهش بگم که مثل داداشمی که ازم دلخور نشه 

من حسم بهش چیه نمی‌فهمم 🤦

ببخش انقدر زیاد نوشتم بالاخره گوشکوب ام دیگه 😂😂

تعداد رای : 6
نظرسنجی
عشق
4
66%
خواهر
2
33%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم همین حس رو دارم که مثل داداشم ( اما دروغ چرا از اینکه مردی جز پدرم بهم توجه کنه بدم نمیاد)

خب خوبه حس برادرانه داری سعی نکن حست بیشتر شه چن شاید کلا ببخشید مدلشه میجوشه و شنگوله:)))

خب خوبه حس برادرانه داری سعی نکن حست بیشتر شه چن شاید کلا ببخشید مدلشه میجوشه و شنگوله:)))

منم میگم شاید جلو من با دیگران یکم سرد و با من خوب برخورد می‌کنه شاید. جا های دیگه با دخترا دیگه هم اینطوری باشه 

منم میگم شاید جلو من با دیگران یکم سرد و با من خوب برخورد می‌کنه شاید. جا های دیگه با دخترا دیگه هم ...

می‌دونی اگر هم اون بخواد تا حالا با پسری نبودم و همش به پسرا بی اعتمادم حس میکنم همه اونا فقط برای یه مدت کوتاه کنارتن