2777
2789

شوهرم کفرمو در اورده خودمون نه خونه داریم نه ماشین هزار تا چاله چوله داریم پدرشوهرم همش به شوهرم میگه به داداشت پول قرض بده شوهرمم 15 تومن بهش قرض داده با اینکه من بهش میگم فلان چیزو میخوام میگه باید صرفه جویی کنیم بتونیم خونه بخریم😒😒😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشخصه نه. مشگل شوهرته که از پدرش می‌ترسه و گوشیه 

حالا چون من تو مسائلشون توی جمع دخالت نمیکنم شوهرم بهم میگه تو منو پر میکنی باهاشون بحث میکنم اما خودت باهاشون میگی میخندی 😒😒پول اونه من چطور بحث کنم زشت نیس

حالا چون من تو مسائلشون توی جمع دخالت نمیکنم شوهرم بهم میگه تو منو پر میکنی باهاشون بحث میکنم اما خو ...

پوله اونه یعنی چی!!!!!مگه زنوشوهر نیستید، مگه زندگی مشترک ندارید!!! حتی واسه همه چیز باید باهم مشورت کنید و تصمیم‌گیری کنید

شما نباید با باباش بحث کنی با شوهرت صحبت کن با ارامش و منطقی متقاعدش کن. اون باید صحبت کنه

دقیقا شوهرم میگه تو منو پر میکنی منم میرم به بابام میگم نمیتونم بدم بحث پیش میاد..میگه تو منو پر میکنی خودت با خانوادم میخندی😐